virkningene av å endre foringer i skateboard lastebiler

virkningene av å endre foringer i skateboard lastebiler

De foringene er fleksible, uretan ringer funnet i skateboard lastebil forsamlinger som skaper det meste av et styre er "føle" og snu egenskaper. De effektivt tjene som styrets hjuloppheng og styring. Foringer kommer i en rekke former og hardheter og representerer den grunnleggende måten å "tune" et styre til dine personlige behov. Justere eller endring av gjennomføringer kan ha flere effekter.

Stabilitet

Juster "følelse" av en skateboard primært ved å stramme eller løsne Kingpin. Fordi Kingpin passerer gjennom foringer og komprimerer dem, bestemmer deres motstand mot kompresjon, form og evne til å "holde" når komprimert til et bestemt punkt hvor pålitelig egenskapene til brettet igjen. Skateboard foringen hardhet er spesifisert i en "Durometer" nummer: Jo flere, jo hardere foringen materialet.

Slå Kjennetegn

Det laveste av de to foringer, vanligvis større en, avgjør hvor raskt styret snur. Annet likt, jo mykere denne foringen, jo lettere styret vil snu. Form og foring monteringsutstyr, i form av cupped eller flate skiver, også påvirke snu kjennetegn; produsenter tilbyr et bredt spekter av tuning deler som passer mange ulike stilarter boarding

Restaurert Control

Sjekk og, om nødvendig. , endre foringer på et bord som en del av en pågående vedlikeholdsprogram. Hvis brettet blir vanskeligere å kontrollere, kan det ikke bare et resultat av slitne bein. Selv om god kvalitet, uretan foringer har et langt liv, kan de slites ut, du kan gjenopprette kontroll og ytelse raskt med et nytt sett med foringer. Hvis styret har sett noen action og har fortsatt sin originale foringer, kan nå være rett tid for noen utskiftninger.


relaterte artikler


hva er strikk ledningen hopping?
om bærbare skateboard ramper
skateboard parker i Boise, Idaho
hvordan søke dirt bike grafikk
hvordan å være en god airsoft støtte soldat
hvordan sette sammen snøskred gear for backcountry snowboard
hvordan fallskjermhopp i det sentrale Illinois
hvordan å leie støvler for snowboard
hvordan å bygge en motorisert dirtboard
skateboard ramp ideer