vertikale skateboard triks og tips

vertikale skateboard triks og tips

Du trenger:
Long-styret skateboard

Vertikal skateboarding refererer til den typen skøyter som foregår på en half-pipe eller mini rampe. . Den "vert" område av half pipe og mini rampe består av en helt vertikal stigning. Begge disse rampen typer har en U-formet konstruksjon som gjør at skateboarder å fange luft over mestring, utfører grabber og flip tricks. Triks utført på den øverste kanten av rampen, heter lip triks, er maler og boder.

Rock til fakie

Det mest fundamentale av de vertikale skateboard triks, kalt rock til fakie, skjer når skateboarder når toppen av rampen og skyver foran lastebilen over mestring og boder øyeblikk. Den skateboarder trekker deretter styret tilbake på rampen ansiktet og rir vekk bakover. Drop inn i half pipe riding ned den første veggen og sakte tilnærming kanten på motsett side. Sørg for å hvile midt på brettet, mellom de to lastebiler, på leppen mens du utfører rock til fakie. Steiling på feil sted kan føre til at skøyteløper å miste balansen og falle ned på ansiktet til rampen.

Front-side Disaster

Fronten-side katastrofe oppstår når skater dukker en Ollie over kanten på halfpipe mens du utfører en 180-graders spinn og landing tilbake på mestring i midten av brettet. De skater vil stall øyeblikk før spratt bak lastebilen over mestring og overgangen tilbake på forsiden av rampen. Når man kommer tilbake i rampen, må du alltid sørge bak lastebilen har ryddet mestring for ikke å henge opp på kanten av rampen. Rull mot leppen med en liten vinkel til å skyve over mestring mens du utfører front-siden katastrofen.

Frontside Ollie

Nybegynneren skateboarder må trene ganske ofte å mestre front-side Ollie. Dette trikset skjer som skateboarder dukker en Ollie over mestring mens mot veggen av rampen. De skater deretter overfører tilbake på forsiden av rampen, landing på alle fire hjul samtidig. Fronten-siden Ollie, en sentral komponent i et flertall av vertikale ta triks, lar skøyteløper å fly over rampen fange luft. Som skater blir mer komfortabel med front-side Ollie, vil han ha en mer flytende stil av bevegelse og begynner å fange mer luft. Bruk alltid riktig sikkerhetsutstyr når man prøver noen form for vertikal Skateboarding triks.


relaterte artikler


hvordan å bygge en Dirtbike spor
som oppfant kickflip?
hvordan du gjør en wheelie (sykkel)
lage snowboard bindinger
hvordan å lage en 200cc atv gå raskere
Slik rappel ned en fjellvegg
forskjeller mellom ski hjelmer og klatring hjelmer
typer sykkel ramper
hvordan du kan bygge ditt eget skateboard
hvordan finne bmx sykler for billig