skateboard tips & triks grind

skateboard tips & triks grind

Skateboarding er veldig moro, men det kan fort bli frustrerende når du fortsette å prøve det samme trikset igjen og igjen, å bare vite at du ikke. å få det riktig. Eller verre, vind deg opp på fortauet. De fleste triks er om å vite hvor føttene må være der til å legge press, og hvordan du og styret jobber sammen for å få den fysikken akkurat. Tips kan hjelpe deg å se hva du gjør, hvordan du gjør det og til slutt hjelpe deg spiker som 50-50 grind.

Body Movement

Alle gjør triks annerledes, men alle skateboard triks starter med manipulering av kroppen din, vekt og muskler. Å legge merke til ikke bare hvordan du beveger deg, men hvordan andre beveger seg når du gjør et triks kan virkelig hjelpe alt gli på plass. Neste gang du øver, legg merke til hvor skuldrene er og hvordan de beveger seg når du gjør et triks. Skuldrene er det som virkelig gjør du slår når du flytter, og så merke hvordan de er posisjonert i et triks, uansett om du gjør det eller noen andre, kan begynne å gjøre resten ta form.

Body Posisjonering

Med noen triks det er vanskelig å holde brettet under deg uten å hoppe akkurat den rette måten. Dette er et spørsmål om å eksperimentere og observere. Se på at andre kanskje ikke være mye av en hjelp her, fordi alle beveger seg annerledes. Men vær bevisst din egen posisjon og boards, før og etter landing, og ikke vær redd for å eksperimentere. Prøv å hoppe i en retning og så en til og merke forskjellene. Til slutt, vil dette bli andre natur.

Ollie

Å lære ollie er viktig hvis du planlegger å gjøre grind triks. Det er best å lære å Ollie stasjonær, slik at du kan få en behagelig følelse for det grunnleggende av kunsten. Timing er det vanskeligste her, men jo mer du øver, jo bedre timing vil få. Når du er komfortabel med saldoen på forumet ditt, legg tilbake foten på styrets halen og foran foten i midten av brettet, bak fronten boltene. Bøy knærne i en Crouch. Pop ned styrets hale med ryggen foten, og så snart styret kontakter bakken, skyv front foten mot styrets nesen. Friksjonen og dra vil gjøre styret stige opp fra bakken med dekk fortsatt under føttene. Når du er av bakken, nivå brettet ut ved å tegne begge bena opp. Du ønsker å lande med begge føttene på samme tid, så nær boltene 'lastebiler som du kan.


relaterte artikler


om street aking hjelmer
hvordan å lage en holdbar skateboard
hvordan du kan bygge ditt eget skateboard for billig
hvordan bygge ATV racerbaner
hvordan å lage en skateboard se kul
Slik land bmx flipper tilbake
hvordan er bmx sykler laget?
Slik backside boardslide på en snowboard
pro Rollerblade triks
vanligste skadene på jet ski