skateboard parker i Kelowna, bc

skateboard parker i Kelowna, bc

Kelowna er en by som ligger langs Okanagan Lake i British Columbia, en provins i Canada. Skateboarding er et populært tidsfordriv i Kelowna. Skate parker tilbyr skateboardere et trygt sted å gå for å holde dem ut av gatene og ut av parkeringsplasser og andre områder. De fleste av Kelowna skate parker er egnet for alle nivåer av rytter og er åpent daglig.

Kelowna City Park

Den Kelowna City Park er en park som ligger på stranden Okanagan Lake. Parken har skateboarding, et badeland, lekeplass, løpebaner og en restaurant. Det er en mindre konkret park med avsatser og tabeller. Kelowna City Park er perfekt for begynnelsen skater. Den er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Kelowna City Park
1600 Abbott Street
Kelowna, British Columbia V1X 6S5
Canada
250-469-8500

Ben Lee Park

The Ben Lee skate park ligger i Ben Lee Park. Det er en alt-betong park som har et badekar bolle, 5 sett, dobbelt 5 sett og 10 sett, hver med rails. Parken har også flere bokser, en knekk jernbane og flere avsatser. Ben Lee ble utviklet av ny linje Skateparks og ble avsluttet i 2001. Parken er flott for nybegynnere til avansert ryttere og er åpen daglig fra 7 am til solnedgang.

Ben Lee Park
992 Leathead Rd
Kelowna, British Columbia V1X 6S5
Canada
250-860-3938
skateparktour. ca /BC /Kelowna_BenLee. htm

Kamloops Skatepark

Den Kamloops Skatepark ligger i McArthur Island Park, som er omtrent en 45-minutters kjøretur fra Kelowna. Det er en høy kvalitet betong, street-style park. Parken har hull, trapper, pyramider, euro hull, kvartal rør og avsatser. I 2010 ble parken fortsatt ekspanderer og legge til flere funksjoner, for eksempel en bolle. Parken er åpen daglig fra 7 am til 11 am

Kamloops Skatepark
Island Parkway
Kamloops, BC. V2B 6Y9
250-828-3551

Armstrong Skatepark

Den Armstrong Skatepark ligger ca 30 minutter fra sentrum Kelowna i Armstrong, British Columbia. Parken ble bygget i 2005 og tegnet av Spectrum Creations. Den har justerbare rails, fortauskanter, hyller, kvartal rør, bowled hjørnesteiner og en gravstein. Det er et perfekt sted for både avanserte ryttere og nybegynnere. Parken er åpen daglig fra 7 am til 11 am

Armstrong Skatepark
3351 Park Dr.
Armstrong BC BC V0E 1B6
Canada


relaterte artikler


hvordan gjøre bambus piler
bla skateboards
hvordan du kan bygge dine egendefinerte bmx sykkel
hvordan å ri en skateboard
hvordan å ri en ripstick
hvordan å lage en skateboard lettere
hvordan ta vare på surfebrett din
guide til skateboard triks
hvordan du installerer båt rekkverk
hvordan å håndtere den oransje flagg på en båt