skateboard hendelser i Michigan

skateboard hendelser i Michigan

Michigan skateboard hendelser varierer fra enkle konkurransen til penger for å lage konkurranse. Noen av disse konkurransene er åpne for amatører og profesjonelle. Disse hendelsene vanligvis finner sted i sommer, og besøkende kan komme og se utstillinger av lokale, nasjonale og internasjonale skateboardere. Skateboardere har også en uoffisiell internasjonal ferie, som blir feiret i Michigan.

AGA Summer Skate Park-serien

The Adrenaline Games Alliansen Summer Skate Park-serien går fra mai til september, og denne konkurransen er åpen for amatører og profesjonelle. Disse hendelsene finner sted i flere byer rundt Michigan, inkludert Dearborn Heights, Grand Haven, Detroit, Ludington, Holly og Traverse City. AGA gir også skate klinikker for nye skateboardere. Premiene omfatter kontanter, gratis skateboarding produkter og punkter som går mot enkelte skater sammenlagt. En av konkurransene er trikset best av en skater. Den AGA er også vertskap for arrangementer for andre idretter, blant annet BMX, vekke, Moto X, snowboard og snowboard X, og disse hendelsene finner sted gjennom hele året.

Adrenalin Games Alliance (AGA)
5893 High Point Court
Brighton, MI 48116
aganation. com

Skate Park Jam

Den Skate Park Jam er et gratis arrangement for deltakere og tilskuere, og den har fire ferdighetsnivåer: nybegynner , middels, avansert og ekspert. Konkurransen innebærer skateboarding, inline skating og BMX. Dette er en en-dag, heldagshendelse. Arrangementet har også en best trick konkurranse, noe som priser pengepremier og er åpent for alle skateboardere. Trofeer og gavekort er delt ut til de tre beste. T-skjorter vil bli gitt til både vinnere og finalister i hver divisjon. Arrangementet finner sted på Michigan City Skate Park

Michigan City Skate Park
700 W. fjerde St.
Michigan City, IN 46360
219-873. -6115

Go Skateboarding Day

Go Skateboarding Day er en uoffisiell ferie for skateboard-entusiaster, og dette arrangementet finner sted rundt om i verden. I Michigan, tar det sted på South Street Skate Park i Rochester. Arrangementet feirer lidenskap og kreativitet i skateboardere, og Rochester arrangementet inkluderer mat, et gir salg, utlodning og hele dagen skøyter i skate parken for en flat avgift. Skateboardere skal vise sine ferdigheter til tilskuere og andre skateboardere. Denne hendelsen har vært hver 21 juni siden 2003. Skateboardere oppfordres til å ta fri arbeid og hoppe andre aktiviteter på denne dagen.

South Street Skate Park
410 Main St.
Rochester, MI 48307
248-651-6999
southstreetskatepark. com


relaterte artikler


hvordan løsne avtrekkeren på en M16 airsoft pistol
om monster truck dekk
hvordan å trekke på en tom skateboard
hvordan å lage en mini half-pipe
halfpipe ramp triks for skateboard
hvordan du velger stegjern
grunnleggende freestyle sykkel triks
hvor å putte en okse tau på en okse
hvordan kajakk i colorado
om skateboard mini-ramper