sikkerhetsmessige bekymringer for skateboard ramper

sikkerhetsmessige bekymringer for skateboard ramper

Mange typer rampen konstruksjoner finnes i skateboarding verden, slik som kick rampen, mini ramp og half pipe. . Hver av disse ramper, om ikke avvikles på riktig måte, kan resultere i alvorlig personskade. Nybegynneren skateboarder bør alltid ha sikkerhetsutstyr-hjelm og knebeskyttere-når du forsøker å skate en rampe. De ulike rampen konstruksjoner har sine egne unike farer og forholdsregler for å vurdere.

Kick ramper

The kick rampen sin konstruksjon består av en enkelt base festet til en tilbøyelig rampen. De mest alvorlige skadene vanligvis ikke forekommer fra skateboarder fange luft, men fra de fattige byggingen av rampen. Sjekk alltid rulle opp av kick rampen før man trykker full fart inn i den. Den rulle opp vanligvis består av et metall skilt eller en annen tynn metallplate. Sørg for å sikre rulle opp trygt inn på ansiktet av rampen med enten tape eller spiker. Varm opp med et par triks går på en lavere hastighet for å sikre at rampen har en trygg konstruksjon.

Mini-ramper

The mini rampen består av en U-formet arkitektur som spenner fra rundt 3-6 meter i høyde . Metal barer kalt mestring, sikret på kanten av rampen, la skateboarder å slipe det øverste området av rampen, utføre ulike triks og varianter. Hvis en skater skulle gå glipp av en grind de kunne lett falle ned på metal kanten av rampen. Faller på metal mestring kan føre til alvorlige skader som for eksempel en brukket ribbein. Alltid skate i mestring av mini rampen med forsiktighet og følge med. Iført riktig sikkerhetsutstyr tillater skøyteløper å ha det gøy samtidig som du reduserer risikoen for skader.

Half rør

The half pipe har en U-formet konstruksjon ligner på mini rampen, men det varierer 7-15 meter i høyde. I motsetning til mini rampen, har half pipe et område på rampen med en helt vertikal stigning. Halvparten rør er ridd å fange luft over mestring, utfører grabber og flip kombinasjoner. Den "vert" området i halfpipe, hvis skated feil, kan forårsake alvorlig skade. Skatere går fort kan ta for mye luft og land lavt på rampen ansiktet, forårsaker skader på knær og ankler. Skatere glir ut på den vertikale delen av half pipe fly i lufta samtidig fullstendig miste brettene sine. Bruk alltid hjelm og knebeskyttere når skøyter i half pipe.


relaterte artikler


triks å gjøre på en scooter
Slik bbq mens flytende nedover en elv
hvordan du rengjør skateboard lagrene uten å ta dem
traversen rock klatrevegg aktiviteter
historie Element Skateboards
kite surfing historie
hvordan bruker en profesjonell BMX rytter en hverdag?
hvordan komme i gang med rafting
instruksjonene for å blåse en sit-on-top kajakk
hvor å fjerne merket lim fra ATV fenders