positive fakta om strikkhopping

positive fakta om strikkhopping

Strikkhopping er en ekstrem sport for thrillseekers ønsker å teste nye høyder og flytte grenser. Jumpers lansere seg av bruer, kraner, fly og canyons festet til en strekning ledningen. Når ledningen har strukket til sitt maksimale spenning punktet, våren du sikkerhetskopiere opp som en strikk. Det er en sport ikke er for svak til hjertet, men for de som liker å presse grensene, er strikkhopping det ultimate eventyret

Du trenger:.
Skrutrekker
Selvsmørende bolt.
Scope.
Camouflage duct tape.

Historie

strikkhopping oppsto i 1950 som vintreet hopping. Unge menn kjent som "land dykkere" fra Vanuatu hoppet fra tre plattformer med vinranker festet til føttene, ifølge TalkExtreme. com. Disse thrillseekers inspirerte Chris Baker fra Storbritannia til erstatning vintreet for en elastisk tau. Den første offisielle strikkhopp var av Clifton Suspension Bridge i Bristol, fra en høyde på 250 meter i 1979. De fire hoppere var medlemmer fra Dangerous Sports Club og politiet umiddelbart arresterte dem etter hopp. Den daredevils senere flyttet til USA for å fortsette å praktisere sin sport.

World Records

I april 2010 hoppet 96-åringen Mohr keet av Bloukrans Bridge utenfor Mossel Bay i Sør-Afrika, sette rekord for Verdens eldste Bungee Jumper ennå. Nedgangen er 525 fot (160 meter) utenfor 709-fot (216 meter) bro. Brua er også sies å være verdens høyeste strikkhopp, ifølge WorldRecordsAcademy. org. Keet hadde tidligere satt verdensrekord tre ganger.

Bungee Oddities

strikkhopping er oppkalt etter ledningene som brukes i hopp. Den strikk ledningen brukes vanligvis til å stroppen bagasjen ned.

Ifølge Telegraph. co. uk, kan en person strikkhopp fra et helikopter inn i munnen på en aktiv vulkan i Pucon, Chile for $ 10. 000.

Omvendt strikkhopp innebærer feste deg selv en strikk ledningen og blir skutt i luften.

Celebrity Hopper

Prince William hoppet over elven Nilen med sin venn Guy Pelly mens du er på ferie i 2003. Teen sjarmøren Justin Beiber bungee hoppet mens i New Zealand i april 2010, han ble rapportert å ha "skrek som en fem år gammel jente, ifølge TMZ. Zac Efron, David Beckham og The Bachelor's Jason Mesnick og Molly Malaney har alle tatt skrittet fullt ut.

Model Nicola McLean forsøkte å unnslippe en strikk hoppe på "I'm a Celebrity," ved å si at det ville skade hennes bryst implantater.

Jumping Hot Spots

Canada finner du mange bungee broer. The Great Canadian Bungee er en 200-fots hoppe utfor en stupbratt klippe inn i en lagune som ligger i Wakefield, Quebec. Australia, i mellomtiden, er kjent for sin Bungee Bullet i Queensland, og er et omvendt strikkhopp som skyter jumpers 164 meter oppover.

Mellom grensene hvis Zimbabwe og Zambia, i "no-manns-land," jumpers slipp av 341-fots Victoria Falls Bridge. Pass er nødvendig for denne hoppe. I USA, Idaho's Over the Edge Bungee lar hopperne kaste seg utfor en helikopter 1200 meter i luften festet til en 500-fots ledningen.


relaterte artikler


hvordan å lage en skateboard mold
skateboard tips & triks
ATV parker i California
hvordan Ollie
hvordan 360 flip på et skateboard
hvordan å male en bmx sykkel ramme
hvordan bli en baseball instruktør
en enkel måte å gjøre en Ollie
om hoppe ramper
hvordan å lage en tre-fots mini half-pipe