kite surfing i San Diego

kite surfing i San Diego

En relativt ny vannsport, kitesurfing har en ganske sterk tilstedeværelse i byen San Diego. Aktiviteten er en krysning mellom vindsurfing og wakeboarding. Siden det er farlig, må en nybegynner spesielt oppmerksom lære håndverket og bruke mye tid å øve. Det er også nyttig å vite detaljene om lokale flekker og som ferdighetsnivå de er passende for

Du trenger:.
Tire manometer
. Luft kompressor.

Hva er Kitesurfing?

I likhet med windsurfing, kitesurfing (også kjent som kiteboarding) involverer surferen Strapping i en dobbel endte bord og feste en stor fallskjerm-lignende kite . En surfer kan bruke motgående bølger til å utnytte vinden energi og glir over vannet. Når hun ønsker å snu, påpeker hun bare hennes bord og kite i den retningen hun ønsker å gå. Kitesurfing er en ganske farlige sport som krever lære en rekke teknikker for å utføre en sikker måte. Det er flere kitesurfing skoler i San Diego. En nybegynner trenger også rikelig med praksis i både kite og brett teknikker (spesielt hvis han ikke har tidligere erfaring med vannsport). Kjøpe en trening kite er verdt, og mye tryggere alternativ mens en nybegynner er fortsatt å lære å kontrollere sin kite.

Enchanted Cove

Også kjent som "The Stinkies," dette kitesurfing stedet er San Diego Kitesurfing Association utpekte learning spot. Det er konsistent vind, for det meste flatt vann, sandstrand, bad og typisk nok av folk rundt for å hjelpe deg med å lansere din kite. En annen fordel er her de knappe båttrafikken. Surfere kan ønske å bruke noen form for vann sko, da det er noen ganger glass eller spiker. Det pleide å være brann ringer på denne stranden. Stedet ligger på Fiesta Island.

Sail Bay

Dette stedet har noen utfordringer. Det er båttrafikk, bygninger medvinds av lanseringen området, og en travel boardwalk siden lanseringen spot. Men sandstranden og flatt vann gjør det til et akseptabelt sted for middels surfere. Til tider er det også en "åpen speed sone. " Dette betyr at vannet ski og motorbåter vil være overalt, og kitesurfing frarådes på dette tidspunktet. Glatt gress og skarpe muskel skall rett utenfor kysten gjør det også litt farlig for bare føtter.

Silver Strand State Beach

Denne stranden er ansett som et middels til avansert boarding spot, som det er nesten konstant strandferie. Men det er rikelig med sandstrand medvinds av lanseringen spot. Siden beachgoers har juridiske prioritet på denne stranden, må du surfe sør for alle åpne parkeringsplasser og downwind av mennesker på stranden og vann. Du må også være forsiktig med å fly over fuglen habitat og kastet skygger på sanddynene sør for inngangen til parken. Den badevakter stopper ombordstigning dersom denne er brutt. Stedet ligger ca 15 minutter sør for sentrum. Det er også referert til som "The Strand. "

Tourmaline

Den store bølger, sterk vind og store folkemengder gjør dette til en ekspert bare beliggenhet. Du vil bli kontaktet av ekspert snøbrettkjørere om ditt ferdighetsnivå, som badevakter kan stenge boarding alle sammen hvis noen er surfing downwind eller uten kontroll av kite henne. Dette er først og fremst for din sikkerhet og på grunn av flekken nesten er avsluttet for å kiteboarders.


relaterte artikler


hvordan å ri en skateboard
hvordan å få sponset for skitt sykling
hvordan å oppmuntre barnet i skateboard
freestyle motocross tips
hvordan du får gratis sesongkort til ski og snowboard
hvordan hardflip
hvordan du kan bruke skateboard til å gjøre en Ollie
hvordan skateboard på rampen
den beste kitesurfing drager
informasjon om den berømte pro atv rytter regningen balanse