keystone ski regler

keystone ski regler

Keystone Resort er en top-tier ski destinasjon i Colorado. Ligger på over 9000 meter i Rocky Mountains, er Keystone bare en og en halv time fra Denver på en god kjøredag. Keystone Resort tilbyr et bredt utvalg av terreng, de har en av landets beste terrengparker, en rekke stier fra nybegynner til ekspert, og snowmobiIen ski, noe som gir deltakerne tilgang til friskt pulver i skåler over tregrensa. Med masser av besøkende Keystone Resort tiltrekker det er viktig at de opprettholder regler for å ivareta sikkerheten for alle kunder.

Generelt

Keystone Resort opererer etter regelverket fastsatt i Colorado Skiløper Safety Act. De rette for et program kalt Keystone Skiløper og Snowboarder Ansvar Program for å hjelpe nykommere til sporten få en generell kunnskap om det utstyret fjellet etikette. Programmet hjelper skiløpere lære å lytte til deres instinkter og kjenner sine evner som de beste måtene å holde kontrollen.

På Mountain

Det er noen grunnleggende begreper som hver skiløper eller snowboarder bør huske på fjellet. Den første er alltid forbli i kontroll, å ha kontroll innebærer at en kan gå rundt en person eller hindring som helst trygt. Den neste regelen er at skiløpere nedoverbakke fra du har rett-på-vei. Du må vike for dem. Dette er fordi, som deg, ønsker de nedoverbakke på det som kommer og kan ikke se at du nærmer seg dem bakfra. En annen regel er å alltid observere eventuelle skilting eller tau reist av skistedet. De er for din sikkerhet og andres sikkerhet.

I A-51 Terrengpark

The A-51 Terrengpark på Keystone er hjem til noen ekstreme hopp, rails, og terreng, men de presenterer en høyere grad av fare enn andre deler av feriestedet. For å sikre trygghet er det noen enkle regler i parken. Den første og viktigste regelen er å ha en plan når man nærmer seg en av funksjonene i terrengparken. Vit hvor du vil ta av, hvor fort du skal gå, og hvor du vil lande. Det er også viktig å huske dine grenser. Triks er best læres gjennom enkel progresjon, vær sikker på at du har en trick ned klapp før du prøver en mer komplisert variant. Kontroller at landingssonen er klart før du treffer en av funksjonene, og ringe etter hjelp hvis du ser en skade. Til slutt, medtrafikanter. Hvis det er en linje for å gå av en funksjon, få i køen. Ikke bare er det mislikt å kutte folk i kø, er det også farlig.

Høydesyke

Høydesyke, også kjent som Akutt høydesyke (AMS), er felles for de som ikke er vant til store høyder. Den viktigste nøkkelen for å unngå høydesyke er hydrering. Den tørre luften og intense sø kombinert med fysisk anstrengelse kan du tørke noen lett. Når blandet med mangel på oksygen i høyder, kan AMS være ekstremt farlig. Rapporter noen som du tror kan ha høydesyke, som det hindrer dom og fysiske evner.


relaterte artikler


hvordan bygge en off-road unicycle
hva slags maling brukes på skateboard?
waveboard vs ripstik
hvordan å lage en repelling sele
hvorfor trenger fjellklatrere oksygen tanker?
hvordan å lage en rallybil
hvordan gjøre bmx tre ramper
hvordan å bygge en skateboard boks
hvordan å knytte en bjelle på en okse tau
hvordan å lage en skate ramp