informasjon om skateboard sko

informasjon om skateboard sko

Skateboarding er en ekstrem sport og form for alternativ transport. Selv om det er mulig å skateboard mens bruk noen form for atletisk skotøy, er det spesifikke stiler av sko laget for skateboardere. Skate sko kan også brukes casually av folk som ikke skateboard, bare som en trøst og mote valg

Historie

The Vans Selskapet ble etablert i 1966, og ble en av de mest fremtredende produsenter av skate sko. Det var ikke før på 80-tallet at skateboarding ble mye mer populært, og store sko selskaper som Nike begynte å komme ut med sine egne skate sko. Ved 90-tallet, var skate sko utslitt av dem som ikke nødvendigvis skateboard. Skate sko stilen er fortsatt båret av skateboardere og ikke-skatere likt.

Funksjoner

De fleste skate sko er lave topper, som betyr at de gir et lavt nivå av ankelstøtte. Skate sko er generelt bred såle, samt flatt på bunnen. Sålene er laget av enten gummi eller polyuretan, med kunstlær eller semsket skinn og dobbel eller trippel søm. Skate sko har bred blonder, som er bundet løst.

Typer

Et par store sko merkevarer produksjon skate sko, samt noen uavhengige selskaper som fokuserer utelukkende på skate sko. Vans og DC er veldig populære, men Etnies, Osiris og Nike er også fremtredende i skate kultur. Både hi-topp og lo-top skate sko er tilgjengelige.

Funksjon

Skate sko er svært solid, og ofte tyngre enn spor sko. Dette gjør at en større holdbarhet for skater som gjør triks og fag hans sko å grep tape og røff behandling. Skate sko kan ha trippel sømmer for å unngå tårer i stoff. Den wideness av skate sko bidrar til å holde mer kontakt med skateboard, og dype eneste mønstre bistå i å ta tak i brettet.

Hensyn

Siden relativt løse sko gir minimal ankelstøtte, være forsiktig med forstuing når skateboarding i skate sko. Vær også oppmerksom på blonder, så ikke å få dem fast i et styre sine hjul. Invester i blonder sløyfer som et middel for å beskytte skolissene fra å komme ugjort mens skøyter.


relaterte artikler


hvordan å fylle paintball tanker
hvordan få sponset i paintball
Slik Ollie på et rullebrett
hvordan lære å dykke
skateboard parker i Kelowna, bc
hvordan du gjør en frontside skateboard grind
Slik hardflipping på rullebrett
hvordan å lage en Dogtown bord
hvordan å velge en kvalitet som brukes surfebrett
hvordan å lage en tabletop for en skateboard