hvordan gjøre go kart dekk mykere

hvordan gjøre go kart dekk mykere

Go kart dekk noen ganger trenger å bli mykere for å være kjørbar over visse typer terreng, som sand. Mykere dekk også kan gi bedre veigrep, spesielt til de to bakre dekk, som er koblet til stasjonen beltet. Oppmykning av go kart dekk er en ganske enkel prosedyre som bare involverer et par verktøy. Når go kart dekk er myknet til riktig PSI (pounds per kvadrattomme), den go kart kan bli kjørt over bare om alle typer terreng

Du trenger:.
Tire trykkmåler.
Luft kompressor.


en.
Fjern luftventilen stammen cap fra hvert dekk ved å vri lokket mot klokken med hånden. Denne hetten hindrer smuss glir inn i luftventilen. Det er normalt laget av plast eller aluminium.
To.
Bestem hvor myke dekkene trenger å være. For bedre grep på asfalt, kan dekkene bare trenger å senkes 5 PSI, men for kjøring over sand, bør PSI senkes med minst 10 PSI
3
Sjekk. . den nåværende PSI i hvert dekk. Senk PSI i hvert dekk til riktig beløp ved å trykke i luftventilen ved hjelp av lufttrykket i dekkene gauge. Sjekk dekkene regelmessig til dekket er myknet til riktig beløp.
Fire.
Fyll dekkene med luft kompressor dersom dekkene er for myke. Plugg luftkompressor i en stikkontakt eller inn i en 110 volt kjøretøy aux jack. Fest luftslangen til dekk ventil. Slå luften kompressoren på ved å vippe bryteren og overvåke lufttrykket med luftkompressoren's gauge. Slå av luftkompressoren når dekkene har blitt fylt. Skru på ventilen stammen cap ved å vri den med klokken til det er stramt.

Tips og advarsler


 • Hold bakre dekk mykere enn foran dekkene for bedre grep på asfalt.
 • Mykne alle fire dekkene til de er nesten helt flatt når du kjører på sand for å hindre at go-kart fra å synke.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør en baklengs salto på sykkel
  hjemmelaget skateboard skinner
  hvordan å bygge en skateboard online
  hvordan å hoppe på en dirt bike
  grip skateboard triks
  om den frivillige staten
  Slik bar spinne på en bmx
  hvordan å lage hjemmelagde indo bord
  hvordan de-begrense en yamaha pw80
  instruksjoner for skateboard triks