hvordan å skjære på lange boards

hvordan å skjære på lange boards

Carving på lang bord skateboard kan være en svært fornøyelig måte å trygt kysten nedoverbakke eller øke reiseavstanden av en push. Mens carving er rett og slett prosessen med buet frem og tilbake for å flytte styret eller sakte det er fart, kan lange bord skateboards brukes for brede og elegante kurver som er umulig på kortere boards. Siden lange brett er ofte for lang for andre konvensjonelle skateboard triks, har nedoverbakke carving blitt et vanlig lang-boarding aktivitet

Du trenger:.
Long-bord skateboard.


en.
Gå ut på skateboard. Skyv forsiktig av og begynne å rulle på et flatt underlag.
To.
Velg side å starte skjære på. Ifølge ekspertene på løper Wheels, kan du enten skjære toeside eller heelside, avhengig av hvilken retning der du vil kurven styret. Disse vilkårene bare referere til sidene av brettet der enten tåen eller hælen er plassert.
Tre.
Flytt sentrum av balanse mot hælene eller tær av skiftende vekten din. Skift sakte for å unngå å bli ubalansert og faller av brettet. Styret vil kurven i retning av vekten din skift.
Fire.
Lean overkroppen inn i svingen. Ekspertene på Skateboarding for Beginners si at dette er den beste måten å legge til fart og dybde til en kurve når carving.
Fem.
Shift vekten tilbake mot den motsatte siden av foten til fortsette skjære. Carving innebærer buede frem og tilbake for å kontrollere farten og retning i skateboarding sier ekspertene på Longboard Skateboard Tutorials.

Tips og advarsler


 • Carving er ofte brukt på en lang -bord skateboard når det går nedover. Carving nedoverbakke kan hindre skateboard fra å gå for fort.
 • Se etter et styre med spesielle carving lastebiler og cut outs for den beste carving opplevelse.
 • Bøye knærne for å senke kroppen mens carving kan forbedre din hastighet og kontroll over brettet.
 • Ikke forsøk å skifte vekten for langt til side for å øke dybden av en kurve. Bruk overkroppen for å legge momentum i stedet.


 • relaterte artikler


  hvordan snowboard bytte
  motocross tatovering ideer
  hva er 4 Wheelers brukes til?
  å fly en paraglider drevet Trike
  hvordan å bygge en bmx firskåren gate
  Slik wallride en bmx
  hvordan du kan bygge dine egendefinerte bmx sykkel
  hvordan å bygge en bærbar tre rampe
  hvordan bli en snowboard boms
  hvordan du bruker ion paint ball markør