hvordan å ri en snakeboard

hvordan å ri en snakeboard

På avstand på snakeboard ligner på vanlige skateboard. Nærmere inspeksjon, men avslører noe unikt: hver ende av styret dreies uavhengig av senteret, som gir styret en slange-lignende kvalitet når du er i bevegelse. Den snakeboard dukket først opp i 1989, oppfunnet av sørafrikanere James Fisher, Simon King og Oliver Macleod-Smith (referanser 1). I motsetning skateboards, er snakeboard fremdrift uten å måtte fjerne føttene fra bordet. Som skateboards, krever sporten praksis og god balanse for å mestre.
en.
Sett snakeboard på flat mark. Plasser en fot jevnt på hver fotplaten. Noen plater kan inneholde bindinger på fotplaten. Plasser føttene inn i bindingene og stram stroppene på bindingene for å sikre føttene.
To.
Slå tærne inn mot midten av brettet, svingbare endene av brettet innover , og plassere armene på siden av kroppen motsatt den retningen du har tenkt å gå.
tre.
Slå tærne ut og svinge armene i den retningen du ønsker å drive snakeboard. Styret vil begynne å rulle.
Fire.
Slå tærne i og svinge armene tilbake til begynnelsen posisjon. Gjenta trinn 3 og 4 flere ganger for å opprettholde momentum.
Fem.
Stopp dreibart føttene hvis du ønsker å bremse snakeboard i forberedelse til en stopp. La styret å bremse før hopping av eller fjerne føttene fra bindingene. For en rask stopp, bruke bakre foten til å presse på slutten av brettet forover, skaper en glidende handling.

Tips og advarsler


 • Som en nybegynner, praksis snakeboarding på en enda strekning av fortau. Hills vil få deg til å plukke opp fart, noe som kan være urovekkende for en ny rytter.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør en kickflip på skateboard
  hvordan å lage en paintball rustning vest billig!
  hvordan å bygge en skateboard deck
  hvordan du gjør en bmx 540 dekk trykk
  hvordan å lage en hengebro
  hvordan bygge en rampe for en garasje
  hvordan man kan forebygge skateboard dekk skade
  å gå på ski i Virginia
  hvordan du installerer dune buggy seter
  hvordan å sette på hip pads