hvordan å lage en tilpasset paintball uniform

hvordan å lage en tilpasset paintball uniform

Enten du spiller innendørs eller utendørs paintball, kan en tilpasset paintball uniform virkelig få deg til å skille seg ut. Paintball uniformer kan tilpasses med unik design, patcher, bokstaver og tall. Før tilpassing av paintball uniform, kjøpe en uniform som passer din personlighet. For eksempel, kjøpe en uniform som sitter godt og har den fargen du vil. Når paintball uniform er i dine hender, kan det tilpasses på hundrevis av forskjellige måter

Du trenger:. .
Broderte patcher
Needle.
Tråd.
Saks.
Iron-on design.
Iron-on bokstaver.
Iron-on tall.
Strykebrett.
Linjal.
Iron.

Legg Patches


en.
Kjøp oppdateringer som skal brukes til å vise informasjon om spilleren. For eksempel, hvis paintball uniform brukes til lagturneringer, kjøpe en patch som ligner på navnet på laget. Hvis laget heter "The Wolves», kjøpe en brodert lapp av en ulv. Andre patch design kan være av spillerens nasjonalitet eller team crest.
to.
Plasser lappen eller flekker på den øverste delen av hvert erme. Det er der lappen skal bli stadig sett av fans, team medlemmer og motstandere.
Tre.
Run to meter av tråden fra spolen gjennom øyet på en tynn sy nål. Klipp leftover tråden fra spolen med saksen.
Fire.
Sy rundt omkretsen av lappen med nål og tråd starter på noen side av plasteret. Kontinuerlig kjøre nål og tråd gjennom lappen og jersey til lappen er sydd på. Klipp resterende tråden av med saks.

Iron-on Designs og tegn


en.
Kjøp design, bokstaver og tall som kan strykes på paintball uniform . Disse strykes-on forsyninger kan kjøpes på hobbybutikk for under fem dollar per design og under tre dollar per tegn. Kjøp design og tegn som har kontrastfarger til fargen på paintball uniform. For eksempel, kjøpe hvite tall for en svart trøye, slik at tallene kan ses tydelig.
to.
Plasser paintball uniform på strykebrettet. Legg ut design, tall og bokstaver som skal brukes på forsiden og baksiden av paintball uniform. Bruk linjalen til verdensrommet bokstavene og tallene jevnt fra hverandre. Bokstavene og tallene bør ikke være lenger enn to inches fra hverandre. Baksiden av uniformen kan ha spillerens nummer i sentrum og spillerens navn strøket på i mellom skulderbladene. Forsiden av uniformen kan ha design strykes-on i sentrum og lagets navn plassert over design.
tre.
Sett strykejernet i en stikkontakt og sett varme temperaturen til lav. Når jernet er varmet opp, trykker strykejernet ned på hver karakter eller design i tre-sekunders intervaller. Fortsett å trykke ned jernet periodisk til design, har bokstaver og tall holdt seg til paintball uniform. La design og karakterene å avkjøle på uniform i 10 minutter før bruk den.

Tips og advarsler


 • Vask paintball uniform i regelmessig syklus og tørt med en lav ristes for å øke livssyklusen til strykes-på design og tegn.


 • relaterte artikler


  hvordan du kan designe dine egne dekk for skateboard
  hvordan å myke rase dekk
  kajakk lagring ideer
  hvordan hælen vende på en skateboard
  hvordan snakeboard
  skateboard ramp instruksjoner
  hvordan bygge en lansering rampe
  Vanlige spørsmål med snøbrett
  hvordan gjøre rullebrett
  hvordan å få byen til å bygge en skatepark