Winter X-Games informasjon

Winter X-Games informasjon

The X Games er en serie med konkurranser mellom ekstremsport fagfolk. De tar sted to ganger i året-den ordinære X Games er om sommeren, og Winter X-Games finner sted om vinteren. Vinteren spill fokus på kaldt vær action sport og er alltid holdes i USA (med den eneste unntaket er Winter X Games Europe, som ble holdt i tillegg til de Winter X-Games i USA)

Konkurranser

Tre viktigste disipliner utføres i konkurranse på Winter X Games: snowboard, ski og snøscooter. Menn og kvinner konkurrerer hver for seg, men i samme spill. Noen av snowboard konkurranser inkluderer big air, slopestyle, super pipe og snowboard cross. Ski konkurranser inkluderer monoski korset, big air, slopestyle, super pipe og skicross. Snøscooterkjøring konkurranser inkluderer snocross, snøscooter freestyle, og fart og stil

Awards

Deltakere kommer fra hele verden i håp om å motta den beste samlede poengsum i en hendelse -. Og en gullmedalje. De fleste av spillene har også sølv og bronse mottakere for andre-og tredje-beste spillerne, men noen arrangementer bare har en runner-up vinner. Premiepenger er også tildelt til topplasseringer.

Commercial

Som i 2010, er The X Games sendes med støtte fra ESPN. Spillene er allment kommersialisert, ofte omfatter rock konserter og omfattende annonsering muligheter.

Audience

Den demografiske for Winter X-Games er unge voksne og tenåringer, men mange eldre voksne og små barn kan nyte den familievennlige konkurranser også. Mellom 25. 000 og 75. 000 fans delta på et X Games hendelse, og enda mer se kampene på ESPN. Amatør idrettsutøvere kan ta med eget utstyr til Winter X Games til å vise sine ferdigheter i det interaktive Snowskate Park.

Lokaliteter

Det første Winter X-Games ble arrangert i 1997 i Big Bear Lake, California. Spillene flyttet til Crested Butte, Colorado, for de neste to årene. Og de to årene etter at så spillene i Mount Snow, Vermont. Men siden 2002, har de Winter X-Games vært arrangert i Aspen, Colorado. The Winter X-Games-Europa fant sted i 2010, i Tignes, Frankrike.


relaterte artikler


hvordan å skate en half-pipe
hvordan komme ut av vannet på et wakeboard
hvordan du gjør en bmx nese plukke
hvordan å reparere et surfebrett
hvordan å lage en skate bord rampe
hva er en pit sykkel?
hvordan tankless oksygen generatorer for å puste arbeid
skateboard parker i San Diego
om bmx sykler
Hvordan knytte skateboard sko