Hvordan gjør jeg en airsoft pistol bedre?

Hvordan gjør jeg en airsoft pistol bedre?

Airsoft Gunners bruke kopi skytevåpen i simulert kamp for sport eller militær trening. Produsenter basere kanonene seg på bestemte virkelige våpen og forsøke å tilpasse alt fra dimensjonene av våpenet til sin rente av brann. Billig kanoner ofte kommer til kort av spesifikasjonene for deres mer dødelige kolleger. Disse våpnene typisk likner den virkelige verden gun kun eksternt og sjelden oppfører seg som forventet. Deler erstatninger, armering og mekaniske oppgraderinger kan forbedre disse kanonene.

Du trenger:
skrutrekker
. Selvsmørende bolt.
Scope.
Camouflage duct tape.


en.
Demonter Airsoft våpen. De fleste våpen demontere på nøyaktig samme måte som sin virkelige motstykker, og er designet for å bli brutt ned uten verktøy. Andre kan kreve en skrutrekker til å komme inn i avfyring mekanismen eller andre områder av våpenet.
To.
Fjern den eksisterende bolten og erstatte den med en selvsmørende bolt av samme størrelse. Endre bolten skal resultere i raskere brann priser og bidrar til å eliminere misfires eller syltetøy. Merk at airsoft pistoler eller andre ikke-rifle våpen ikke kan ha et utskiftbart bolt.
Tre.
Monter en ny omfang på toppen av våpenet. Omfang mounts og Airsoft våpen kommer i en rekke konfigurasjoner, men en matchende omfang skal sitte tett mot baksiden av tønna og frem til avfyring mekanismen. De fleste bruker enten enkel maskin skruer eller vingemuttere å sikre våpenet.
Fire.
Pakk våpenet er fatt, inkludert eventuelle under-fat hånd plasseringer, med kamuflasje-farget tape. Velg en farge på kamuflasje som best samsvarer med de vanligste kamp miljø. Sandy kamuflasje fungerer godt for støvete, ørkenområder. Den tradisjonelle grønne og skyggefulle hvitt kamuflerer fungerer best i skog og urbane miljøer, henholdsvis. Laget av duct tape vil forsterke pistolen strukturelle integritet, kamuflasje noen skinnende metaller, og gir et sterkere grep for hendene.

Tips og advarsler


 • alltid en kopi av Airsoft våpen er manual på hånden. Den eksploderte syn på våpenet vil hjelpe deg med å finne riktig plassering av bolten og omfang som fører til maksimal nytte.
 • Unngå flashy farger eller krom stykker. Lys reflektert av disse flatene vil gi bort din posisjon på fiender i Airsoft kamp.
 • aldri fjerne eller maling over den oransje tuppen på et Airsoft våpen. Dette er pålagt ved lov å hjelpe politiet og andre håndhevere skille mellom en dødelig og ikke-dødelige våpen.


 • relaterte artikler


  hvordan å lande en kick flip på et skateboard
  hvordan du bruker en klatretau på Half Dome kabler
  hvordan å ri en tech deck rullebrett
  hvordan longboard skateboard
  hvordan breakdance: fryse
  hvordan du gjør en sationary ollie
  historie bungee snorer
  hvordan å gjøre en backflip på rulleskøyter
  sikkerhetsregler for spelunking
  hvordan du gjenoppretter motorsykkel gasstanker