Flatland triks og tips for BMX sykler

Flatland triks og tips for BMX sykler

Flatland BMX refererer til kunsten å utføre BMX sykkel triks på flat mark uten hindringer eller elementer for å lure ut av (ramper, barer, gap. , etc. ). Den beste BMX flatlanders starte med enkle triks, og legge til dem før de ser sinnsykt vanskelig. Hvis du legger til et par enkle triks til repertoaret ditt, og trene regelmessig, vil du utføre vanskelige triks på kort tid.

Backwards Halfhiker

Start med å stå på forsiden plugger, mot sykkel sete, og ved hjelp av én av beina til å drive forhjulet nedover (kalles en tradisjonell gaffel gli). Dette vil gi deg litt momentum i én retning. Hold på til styret og prøve å holde sykkelen stødig som vi får klar til å begynne lure.

Hold styret med høyre hånd, og løft setet opp med venstre. Hold på setet, og gi slipp på styret slik at de tillater setet for å komme rundt og hvile i nærheten av høyre hofte. Nå styret vil møte fremover, mens resten av sykkelen er bakover. Ideen her er å holde på setet med høyre hånd, og å balansere på forsiden knagger som sykkelen fortsetter å drive deg fremover (bakover til deg, på grunn av hvordan du står). Legg din venstre hånd i luften for balanse, og kontinuerlig justere vekten ved hjelp av knærne til å bli balansert.

Bar Spin

Mens står bak din knagger, grip rett styre med venstre hånd. Hold beina stødig på baksiden plugger, og lene deg tilbake litt for å få vekten av forhjulet, noe som vil løfte hjulet litt opp fra bakken når du utfører triks. Med venstre hånd, trekk styret mot deg mens du holder vekten på bakre knagger (som løfter skriften hjulet litt). Stopp rotasjonen når din høyre håndtak knipser hele veien rundt for å bli din venstre styret.

Du kan også gjøre en 360 graders bar spin ved å ta tak i setet med venstre hånd, løfte litt opp og rotere sykkelstyret 360 grader med høyre hånd. Trekk bakover på styret og spinn dem med urviseren 360 grader.

Med litt fantasi, og litt øvelse, det er massevis av varianter du kan gjøre med dette trikset.

Peg Stand

Den pinnen står oppnås ved å stå på bak, eller foran, plugger og fjerne hendene fra styret. Trikset her er balanse, og det gjøres ved å flytte vekten mellom venstre og høyre bein. Når du fjerner hendene, er målet å få sykkelen fortsette fremover, eller bakover, mens du står på pinnene med hendene i været. Denne er alltid en folkemengde-Pleaser.

Tail Whip

Når går fremover sakte, tar høyre foten av pedalen, og plasserer den i mellom gaffelen og dekket. Påfør press nedover på forhjul mens du bruker din venstre fot til å presse sykkelen til høyre. Når gjort riktig, vil trykket på forhjulet årsaken forhjul å stoppe roterende, noe som vil løfte bakhjulet opp fra bakken lenge nok for deg å skyve den rundt til høyre. Sykkelen bør gjøre en fullstendig 360 graders sving, og deretter fange den med høyre fot, og sitte ned igjen for å fortsette fremover. Mens sykkelen er å gjøre sin rotasjon, blir du balanserer på forhjulet med høyre fot. Din venstre fot vil være i luften venter på sykkelen å piske ryggen rundt slik at du kan fange den.


relaterte artikler


hvordan parkour
hvordan å bygge en enkel skateboarding ramp
om de ulike typer skateboard hjul
om bmx ramper
hvordan du kan tilpasse din egen mountainboard
definisjon av karabinkrok
om bmw sykler
hvordan å sparke vende sex endring på en skateboard
hvordan å lage en sykkel ramme
Slik Ollie på et rullebrett