sikkerhetsmessige bekymringer om halv tube skateboard ramper

sikkerhetsmessige bekymringer om halv tube skateboard ramper

Den halv-tube skateboard ramp, ofte referert til som en half-pipe, har en U-formet konstruksjon gjør det mulig ryttere til å utføre triks uten å presse. Metallet kanten av halfpipe, kjent som mestring, lar skøyteløper å slipe lengden på rampen. Skating i half pipe leveres med fare for skade. Men, lar sikkerhetsutstyr rytteren å ha det gøy samtidig som det reduserer faren for skade.

Slippe I

Slippe inn på half pipe skjer når skateboarder legger styret på mestring av rampen og ruller inn Den skateboarder går helt vertikalt for et øyeblikk før du rører forhjulene til rampen ansiktet. Denne lumske aspektet av skøyter i half pipe vil uten tvil føre til et par smeller. Den flytende bevegelse for å falle i vil komme med praksis. Aldri lene deg tilbake mens du prøver det miste i. Dette vil føre til at skøyteløper å skli baklengs ofte sitter på anklene forårsaker en forstuing eller brudd. Ved forsøk på et fall i for første gang, alltid ha på hjelm, albue pads og knee pads. Slippe i kan forårsake alvorlige skader, men det er fortsatt det grunnleggende element i skøyting i half pipe rampen.

Mestring

skateboardere kan slipe den øverste delen av half pipe ved å låse i deres metall lastebiler på stål mestring. Den glidende bevegelse, forårsaker en malende lyd, har mange stiler og triks. Hvis en skater skulle gå glipp av mestring under forsøket på en grind, kan de bli sendt flyr på metal kanten. Ofte resulterer dette i forslått og brukne ribben. Prøv aldri en grind som du ikke føler deg komfortabel med så konsekvensene kan føre til alvorlige skader. Ingen sikkerhetsutstyr kan beskytte sårbare brystkassen området mens skøyter tankegang så alltid følge med.

Vertical området

Området i half pipe der rampen går helt vertikalt gjør skater til luft ut over mestring, fanget og blar brettene sine med en rekke triks. Den "vert" område av half pipe kan føre til at skøyteløper å gli ut øyeblikk før du flyr i luften. Dette kan ende i katastrofe. Dersom den vertikale området av half pipe er ridd tvers går for fort, kunne skater sendes flyr med hodet først inn i leiligheten nederst i half pipe. Bruk hjelm når du forsøker å luft ut av half pipe.


relaterte artikler


hvordan gjøre snowboard skinner
hvordan å bygge en longboard skateboard
hvordan å lage en flybox rampe
Hvordan håndterer jeg endrer grep tape?
hvordan å male en airsoft pistol
hvordan å oppmuntre barnet i skateboard
hvordan Ollie
hvordan å lage en skateboard fra bunnen
hvordan å hoppe på en dirt bike
hvordan å beherske et Quarter Pipe