hvordan du blir en profesjonell freestyle motocross racer

hvordan du blir en profesjonell freestyle motocross racer

Profesjonell freestyle motocross syklistene er de beste skitt sykkel ryttere i verden. Disse rytterne kommer fra hele verden og har utviklet sine ferdigheter gjennom mange års praksis og naturlig talent. Hvis du ønsker å bli en profesjonell freestyle motocross racer, må du begynne tidlig

Du trenger:. . .
Dirt sykkel


en
Kjøp en skitt sykkel hvis du ikke allerede eier en. Hvis du er ung, trenger du en mindre sykkel som passer din størrelse og nåværende ferdigheter. Hvis du allerede er en voksen, vil du ønsker en voksen sykkel, men ikke den dyreste sykkelen på tomten. Husk, du kommer til å gjøre noen feil tidlig, og krasje en dyr sykkel er ikke ønskelig. Start med en billig, og når du blir sponset, så kan du investere i dyre, high-powered skitt sykler.
To.
Utvikle dine ferdigheter gjennom repetisjon i praksis. Freestyle motocross, som alle andre typer racing, er en veldig repeterende sport. Du race om og om igjen, håndtere de samme terreng og motstandere. Etablering av en solid arbeidsmoral er viktig. Utholdenhet er viktig i verden av motocross. Du må også få en følelse for nyanser av sykkelen og forstå mekanikken i denne fantastiske maskinen. Sist men ikke minst, lære grunnleggende racing strategi og teori er viktig.
Tre.
Inn i nybegynner konkurranser. Du kan finne freestyle motocross individuelle løp og turneringer over hele USA og også i andre land. Sjekk med din lokale virksomhet katalog og finn nærmeste sporet. Sjansene er du har brukt måneder på denne banen allerede honing ferdighetene dine. Eiendommen leder eller hendelse koordinator sannsynlig verter månedlig eller ukentlig hendelser. Skriv inn ditt første freestyle motocross løp og se hvordan du gjør. Husk at ditt første løp ikke din siste. Hvis du ikke opptre på en høy rente, det er alltid neste gang.
Fire.
Melde deg på en stor statewide eller nasjonal turnering når du begynner å utmerke i lokale løp. Den nasjonale innstillingen er stedet der multimillion-dollar sponsorer vil se til å etablere nye talent. På dette punktet i karrieren, er sjansen stor for at du kan ha ett eller to lokale sponsorer hvis du dominere den lokale krets. Imidlertid, kan disse sponsorene ikke gir tusenvis av dollar for å reise og konkurrere profesjonelt. National sponsorer, derimot, er i stand til å støtte disse utgiftene. Hvis du kan vinne store nasjonale turneringer, vil du i tiden tegner nasjonale sponsorer. Når du er sponset nasjonalt, vil du være en profesjonell freestyle motocross racer med evnen til å rase hvor som helst i verden og mot hvem som helst.


relaterte artikler


hvordan du gjør en ollie på en skate bord
å surfe: spy en gjennomsnittlig backside bunn slå
bmx rampe tips for nybegynnere
hvordan å skifte en Honda motorsykkel eksos
hvordan å ri en tech deck rullebrett
hvordan bygge skateboard dekk
hvordan gjøre bmx tre ramper
hvor å endre tireballs i en skitt sykkel dekk
hvordan du gjør grunnleggende triks på en sykkel
hvordan du får gratis sesongkort til ski og snowboard