waveboard vs ripstik

waveboard vs ripstik

To variasjoner i den svært populære caster boards, forskjellene mellom Ripstik og Waveboard er stort sett kosmetiske. Begge er to-hjul variasjoner på de mer tradisjonelle skateboard som brukes uten å måtte sette føttene på bakken, og begge har lignende operative krav, så en kjøpsbeslutningen mellom de to er i stor grad basert på personlige preferanser.

Historie

Det Waveboard gjorde sin debut i 2004 og vokste raskt i popularitet. I sitt forsøk på å kapitalisere på det voksende markedet, slapp Razor Company, skaperne av den populære Razor scooter, sin egen versjon av produktet, de Ripstik, to år senere. På grunn av markedsføringen muskel av Razor, har Ripstik noen fordeler i å nå sin kundebase.

Funksjon

De caster Platene er laget for å simulere surfing eller snowboard mens riding en to-hjul bord som gjør det mulig å øke hastigheten på og endre retning uten å sette foten ned på bakken. Ryttere skape fart og retning ved å bøye knærne og kronglete hoftene sine til å drive styret fremover.

Design

For både Ripstik og Waveboard, er to plast plattformer koblet sammen med et metall torsion bar som gjør at de to plattformene å rotere uavhengig. Trinser med hjul laget av polyuretan tur langs bakken for å holde styret i bevegelse.

Kontrast

Den Waveboard tendens til å ha mer fargerik design, mens Ripstik holder med solide farger og en enkel titt. Den Ripstik har en litt lengre torsjon bar og mindre hjul så Waveboard, og foten platene har en annen form. Men generelt, begge produkter gir i hovedsak de samme brukeropplevelsen.

Differensiering

Et valg mellom de to hovedsak kommer ned til brukerens preferanser. Ryttere ville gå med det produktet som føles best, eller har utseendet de foretrekker, men begge gir eit godt alternativ til tradisjonelle skateboarding.


relaterte artikler


om sykkel pumper
hvordan ta vare på surfebrett din
hvordan å hoppe utfor et stup ned i havet - uten å bli skadet
hjemmelaget skateboard skinner
historie bungee snorer
hvordan å lage en skate park i papp
hvordan å knytte rappellering knop
hvordan å hoppe vende på en skateboard
ATV riding teknikker
hvordan å inngi en snowboard kant