hvordan du kan unngå en foul ball på en baseball kamp

hvordan du kan unngå en foul ball på en baseball kamp

Det er få ting mer moro enn å nyte en baseballkamp på en sommerdag, men det er ikke mange måter å ødelegge det verre enn en foul ball mot hodet. Her er noen tips om hvordan du kan unngå å bli truffet av en foul ball på en baseball kamp

Du trenger:. . .
Baseball hanske


en
The første du trenger å gjøre er å sørge for å betale oppmerksomhet, spesielt hvis du er sammen den første eller tredje base linje. Disse områdene er svært utsatt for en linje stasjon kommer rett for deg, og hvis du ser bort i løpet av en pitch, kunne det stygt ballen kommer rett mot deg, slik at du liten eller ingen tid til å smette unna baseball kulen. Også hvis en baseball er truffet i nærheten av deg, vil omkringliggende fans stå og heve armene for å fange ballen suse på dem og advare deg en baseball kan være på vei.
To.
Det andre du kan gjøre er å bære en baseball hanske. På den måten hvis en ball kommer skrikende på deg, har du på deg noe å enten ta den for en suvenir, eller til å avlede det uten å skade hender eller fingre. En baseball hanske kan være en livredder i motsetning til å bruke hendene eller fingrene for å stoppe en baseball reiser på en høy hastighet.
tre.
Den siste måten å unngå en foul ball er å plukke der du sitter på i spillet hvis mulig. Hvis du sitter rett bak home plate, kan det hende du ikke ser den store dykking fangst i centerfield, men du kan se kampen mellom pitcher og batter alle han møter, og være beskyttet av den store, tykke netto foran deg skille deg fra på banen. En annen måte, spesielt hvis du er på en profesjonell kamp, er å spare penger og sitte i billige seter. Det er svært liten sjanse hvis du er 450 meter fra hjemmet plate og 100 meter opp som en baseball kommer din vei. Og hvis det er, nok av folk rundt deg kan varsle deg ved å stå og holde hendene opp for å fange baseball.


relaterte artikler


hvordan bli en baseball instruktør
hvordan å trekke publikum til mindre-league baseball
baseball World Series regler
hvordan du kan unngå en foul ball på en baseball kamp
å synge nasjonalsangen på en profesjonell baseball kamp
regler for olympic baseball
historien om baseball verden serien
Slik land bmx flipper tilbake
hvordan å skate en half-pipe
hvordan å treffe en baseball