hvordan bli en baseball instruktør

hvordan bli en baseball instruktør

Hvis du elsker å spille baseball, og ønsker å lære andre spillerne hva du vet, enn å bli en baseball instruktør er en no-brainer. Evnen til effektivt å undervise en annen spiller de riktige teknikkene, regler og etikette er ikke besatt av alle store baseball spillere. Instruktøren må være i stand til å få kontakt med student (er) og effektivt kommunisere hva de prøver å lære. Tålmodighet og kreativitet er viktige personlighetstrekk en kjempeflott baseball instruktør må ha. Uten dem, vil alle involverte parter blir frustrert og lei. Hvis du sjekket ja til alle de viktige komponentene ovenfor, les videre

trenger Du:!
Kjærlighet til baseball Mobiltelefoni. Ønske om å undervise.
Tålmodighet.
Kreativitet.
Dedikasjon.
Erfaring.
Motivasjon.


en.
Hvis du elsker å undervise baseball, men ikke har mye erfaring instruere spillet, starte med frivillig tiden hos lokale baseball klubber. Mange unge baseball foreninger er på jakt etter dedikerte ledere, trenere og hjelpetrenere med rent bakgrunnen sjekker. Disse ideelle foreninger bare er avhengig av frivillige for å fylle disse undervisningsstillinger. Sjekk på internett ved å søke på by og baseball forening. Eksempel: Los Angeles Youth Baseball. Kontakt disse assosiasjonene og få en CV og bakgrunn sjekk til dem. La dem få vite hvor stor du er og hvor mye du elsker spillet. Virkelig trykk på ønske om å "tjene samfunnet".
To.
Når du har startet coaching vil du begynne å møte spillere og foreldre i ligaen. Din fot er nå i døren. Hold en gratis "instruksjonsvideo" seminar eller klasse. Dele ut flyers. Inviter så mange spillere som mulig. Du kan også knytte kontakter i din lokale YMCA, gutter og jenter klubber og skoler. La dem vite at du holder en gratis "instruksjons" klasse på baseball, og det ville være greit om du la inn en bunke med flygeblad på disken eller pin en opp på sine oppslagstavler. Mens på den spør dem om de er ansette noen baseball instruktører. Jo flere sjanser har du til å lære, jo mer eksponering for potensielle kunder du har.
Tre.
Hold din klasse. Gjør klassen svært informativ og tilbringe en-til-¨¦n gang med alle deltakerne. Hjelpe dem å forbedre sine swing, holdning, fanger, uansett hva det er de trenger hjelp på. Vis din kjærlighet og hengivenhet til spillet. Dele ut visittkort med kontaktinformasjon. Gi en flyer oppføringen private leksjon tider, steder og priser. Tilby en kupong eller rabatt for å kjøpe bulk leksjoner.
Fire.
Som elevene starter kommer inn, husk å være kreativ og endre ting opp. Spiller forskjellige spill, bruker rekvisitter etc. noe som vil holde leksjoner friske. Dette vil holde elevene kommer tilbake. Ha det gøy og mest av alt være tålmodig. Læring er en prosess.


relaterte artikler


å synge nasjonalsangen på en profesjonell baseball kamp
Slik relace en baseball hanske
hvordan bli en baseball instruktør
hvordan å være med på jumbo-skjermen på en profesjonell baseball kamp
baseball World Series regler
hvordan å trekke publikum til mindre-league baseball
Slik Ollie over hindringer
hvordan man skal forstå baseball
hvordan å skate en half-pipe
regler for olympic baseball