hvordan å trekke publikum til mindre-league baseball

hvordan å trekke publikum til mindre-league baseball

Ifølge USA Today, økt Minor League baseball frammøte for fjerde år på rad. Det er ikke vanskelig å få din del av kaken, hvis du gjør en del ting og tilbringe noen få dollar for å gjøre stadion mer attraktivt for potensielle deltakere

Du trenger:.
Maskotter, kampanjer, gode ballpark mat , rene fasiliteter, vennlig ansatte, bra PA hallomann

Tegning folkemengdene


en
Promotions -. . Den enkleste og mest opplagte måten å tegne i folkemengder. Bobblehead natt, dollar billett natt, dollar pølse natt, eller andre trekninger eller reduserte billettpriser er en god start. Den Durham Bulls for AAA tilby en utdanning kveld, der studentene får billigere billetter. Alt du kan tenke deg å annonsere spesielle hendelser i ballpark vil være sikker på å trekke i fans
2
God ballpark mat -. . Ingen kommer til en omtrentlig uten at du trenger minst noe å spise . Hvis du får noen lokale bedrifter til å selge mat i ballpark ditt, vil folk begynne å snakke om hvor god maten er på stadion. Bubba's BBQ, Henry's Hot Dogs, eller noe du kan tenke på å gjøre maten bedre vil få folk til å komme tilbake.
3
Mascots -. Enten det er pølser som løper rundt basene (Milwaukee Brewers), tidligere presidenter kjører baser (Washington Nationals), eller lagets maskot samspill med fansen, spiller det t virkelig betyr noe. Den maskot må være morsomt og energisk, og appellerer til barn og familier
4
Friendly ansatte -. . En gretten billett-taker eller en frekk ansatt på maten standen kan slå en kunde av fra stadion. Gjør at du har vennlige ansatte som er glade for å være der kan øke glede for fansen.
5
Clean fasiliteter -. Dette er et absolutt must. Dersom badene på ballpark din er urent og ekkelt, vil fansen være redde for å komme-særlig den kvinnelige tilhengerskare. Sørg for at lokalene mannskapet er godt betalt og renser opp badet, så vel som holder resten av parken fin og ryddig.

Tips og advarsler


 • Kampanjer er den # 1 måte å trekke fans inn på stadion. Det er din jobb etter det å holde dem på stadion, og at de kommer tilbake neste dag.
 • Det kommer til å ta litt tid og koster penger for å øke deltakelse på en omtrentlig. Noen ganger laget være god er rett og slett ikke nok til å trekke i folkemengder. Du må være tålmodig og bruke gode penger for å være sikker på at fansen vil komme til stadion.


 • relaterte artikler


  Slik land bmx flipper tilbake
  hvordan å trekke publikum til mindre-league baseball
  hvordan å være med på jumbo-skjermen på en profesjonell baseball kamp
  regler for olympic baseball
  å synge nasjonalsangen på en profesjonell baseball kamp
  hvordan man skal forstå baseball
  Slik Ollie over hindringer
  Slik relace en baseball hanske
  baseball World Series regler
  hvordan å treffe en baseball