hvordan å delta på et Milwaukee Brewers baseball kamp for under pålydende

hvordan å delta på et Milwaukee Brewers baseball kamp for under pålydende

Så du ønsker å delta på en Milwaukee Brewers baseball spillet, men du er redd det kommer til å koste deg mye penger. Med disse trinnene, vil du kunne delta på et spill for under pålydende. Hvem vet, kanskje du vil være i stand til å delta på en kamp i løpet av sesongen de skulle vinne World Series

Du trenger:.
Mobiltelefon
Computer.
Penger (helst cash).


en.
Den enkleste måten å få tak i billetter under pålydende er å kjøpe en sesongbillett pakke. Pakker kan være så lite som 9 spill og ofte inkluderer et "fritt spill". Siden du kjøper i bulk, de tilbyr disse billettene for mindre enn hva du betaler i billettinntekter hvis du kjøper en billett for en enkelt kamp.
To.
Besøk Milwaukee, Wisconsin del av Craigslist. org og se etter "Til Salgs" delen og under det, klikker du på "billetter". Derfra vil du finne en søkeboks, og du skal skrive i "Milwaukee Brewers" og datoen for spillet du ønsker å delta. Weekday spill og ikke divisjon rivaler vil ha den billigste billetten alternativer tilgjengelig.
tre.
kontakt med personen som postet på Craigslist. Ring dem om et tall er gitt, ellers kontakte dem via e-post. Se om du kan ordne et sted å møtes. Mange folk som selger billetter på Craigslist er fortsatt deltar i spillet og de bare har ekstra billetter for å bli kvitt. Miller Park er et veldig populært sted å møtes.
Fire.
Hvis du ikke fant noen avtaler på Craigslist, delta på spillet opp til 3 timer tidlig og gå til første base linjen , utenfor "Helfaer Field". Dette ligger like nord for Miller Park i et av Miller Park parkeringsplasser. Her finner du folk prøver å selge siste minutt billetter, før spillet starter. Vær tålmodig og bruk din forhandlingsteknikk.

Tips og advarsler


 • Cash er alltid den foretrukne betalingsmåten når du kjøper en billett fra noen.
 • Møt tidlig og være tålmodig. Du vil finne folk som selger billetter før alle spill.
 • Du kan finne veldig gode tilbud etter kampen starter, i første inning eller to. Noen mennesker vil selge dem for lite eller ingenting, bare for å bli kvitt dem.
 • alltid ta med en venn med deg når du gjør en Craigslist transaksjon.
 • Hver gang du kjøper en billett fra noen på parkeringsplassen eller på Craigslist, bør du inspisere billetten før personen forlater. Hvis det virker fishy, kopieres, eller falske;. Nedgang gjøre transaksjonen


 • relaterte artikler


  Slik land bmx flipper tilbake
  å synge nasjonalsangen på en profesjonell baseball kamp
  historien om baseball verden serien
  hvordan du kan unngå en foul ball på en baseball kamp
  hvordan å trekke publikum til mindre-league baseball
  hvordan å være med på jumbo-skjermen på en profesjonell baseball kamp
  hvordan man skal forstå baseball
  baseball World Series regler
  Slik relace en baseball hanske
  hvordan å delta på et Milwaukee Brewers baseball kamp for under pålydende