historien om baseball verden serien

historien om baseball verden serien

The World Series har besluttet Major League Baseball's champion siden advent i første del av det 20. århundre. Det har vært en beste fire-ut-av-syv-serien bortsett fra den første og tre som ble holdt mellom 1919 og 1921

1903

The World Series sin opprinnelse i 1903. The Boston Amerikanerne slo Pittsburgh Pirates i beste fem-ut-av-ni format til å vinne den innledende serien.

Nyvinninger

Den første World Series som krevde hele syv kamper for å avgjøre det var 1909 affære mellom Pirates og Detroit Tigers. Det første laget til å feie World Series i fire strake kamper var i 1914 Boston Braves over Philadelphia Athletics.

1919

I 1919 Chicago White Sox tapte serien til Cincinnati Reds. Det ble senere oppdaget at åtte spillere på White Sox hadde consorted med gamblere å fikse utfallet;. De alle ble deretter utestengt fra baseball i 1920

Yankees

The New York Yankees vant sin første VM i 1923 World Series. Som i 2009-sesongen, har New York vunnet 26 World Series, mest av alle lag i baseball.

1960

Kanskje den rareste World Series var 1960-versjonen mellom piratene og Yankees. Til tross outscoring Pittsburgh ved et antall på 55 går til 27, tapte New York i sju kamper.


relaterte artikler


hvordan å treffe en baseball
hvordan å skate en half-pipe
å synge nasjonalsangen på en profesjonell baseball kamp
historien om baseball verden serien
regler for olympic baseball
Slik relace en baseball hanske
baseball World Series regler
Slik land bmx flipper tilbake
hvordan bli en baseball instruktør
hvordan man skal forstå baseball