å synge nasjonalsangen på en profesjonell baseball kamp

å synge nasjonalsangen på en profesjonell baseball kamp

Bestandene er fulle av skrikende fans. Hallomann kommer over høyttaleren, og kunngjør navnet ditt. Du går ut på banen, åpne munnen, og ut kommer de hellige ordene, "O sier kan du se . . . " Nei, du trenger ikke å være Whitney Houston til å synge nasjonalsangen på en profesjonell baseball spillet. Hvis du har det musikalske ferdigheter til å synge hva som er ansett som den vanskeligste sangen å synge, kan du utføre den foran tusenvis av mennesker på et spill. Men før du stormer feltet, ta noen råd fra en erfaren fagmann.

Hvordan å synge nasjonalsangen på en profesjonell baseball kamp


en.
Før du begynner kontakter baseball team, posten selv synger sangen a cappella (som betyr ingen musikalsk akkompagnement, kun stemmen din). Sørg for at gjengivelsen ikke er lenger enn 90 sekunder. De fleste lagene vil ikke akseptere gjengivelser utover det. Hold rendition enkel. Den booking agent vil vite at du kan synge sangen, ikke at du kan synge den i fem oktaver.
to.
Forskning som nasjonalsangen booking agent er for hvert lag. Mange lag har kontaktinformasjon på nettsiden deres. Hvis du ikke finner informasjonen der, ring lagets hovedtavle nummer og be dem om å koble deg med den personen som håndterer bestillinger for nasjonalsang. Noen ganger er de kalt talent koordinatorene, noen ganger booking agent, noen ganger de ikke har et offisielt navn. Være vedvarende og oppbevare ringer til du finner noen som kan henvise deg til riktig person.
tre.
Brenn en CD med nasjonalsang rendition. Mail den og et følgebrev som inkluderer alle dine kontaktinformasjon til den aktuelle personen. Send det rekommandert med en kvittering for å bekrefte at den kom. Ta med ditt navn, telefonnummer og e-postadresse i brevet og på CD i tilfelle de to blir skilt.
Fire.
Vent to uker før du følger opp med en telefonsamtale for å gjøre at cd ble mottatt. Etter det første oppfølgingssamtale, ikke fortsette å ringe. Hvis de liker gjengivelse, vil de være i kontakt med mulige datoer.
Fem.
Hvis du blir bedt om å synge, husk å kle respektfullt. Ingen makulert jeans, skjørt ingen teensy og ingen stroppeløs noe. Hvis du er en kvinne, unngå hæler. De har en tendens til å synke ned i infield, noe som gjør det vanskelig å gå.


relaterte artikler


hvordan å treffe en baseball
regler for olympic baseball
hvordan å skate en half-pipe
baseball World Series regler
å synge nasjonalsangen på en profesjonell baseball kamp
Slik Ollie over hindringer
hvordan man skal forstå baseball
Slik relace en baseball hanske
Slik land bmx flipper tilbake
hvordan å være med på jumbo-skjermen på en profesjonell baseball kamp