regler for olympic baseball

regler for olympic baseball

OL er den eldste samling av atletiske konkurranser i verden. Sommer-OL tilbake til antikken i Hellas der utøverne skulle konkurrere mot hverandre. Likeledes er baseball en tradisjonell sport og vokser over hele verden. Men reglene i baseball i OL avvike fra enkelte regler som Major League Baseball har.

Mercy Regel

Selv om profesjonell baseball og olympiske baseball er like, de er ikke akkurat det samme. Den tydeligste forskjellen mellom Major League Baseball og olympiske baseball har vært barmhjertighet regler. I profesjonell baseball i USA, er spill som spilles i sin helhet. Men i OL baseball, hvis et lag leder med 10 runder eller mer etter sju innings, kalles spillet og hvilke lag som er i forkant av 10 kjører blir erklært som vinner.

ekstra omganger

Den andre grelleste forskjellen mellom OL baseball og profesjonell baseball er ekstra omganger. Ti innings av vanlig baseball spilles. Hvis ingen vinner kåres av da, så i det 11. , lineups er re-startet og en løper er plassert på første og andre til å starte inning. Spillet er da spilles med samme regler som resten av spillet, men i starten av hver halvdel inning, er løpere satt på første og andre.

DH og Mugger

Det er et utpekt hitter regel i Olympic baseball, men som i profesjonell baseball, han har ikke å treffe for muggen. Kannene er ikke nødvendig å kaste så mange plasser, de er heller ikke begrenset fra å kaste en rekke plasser.

Eliminering av Sport

Men, styrte den internasjonale olympiske kommisjonen å eliminere baseball fra OL som i 2012. Baseball var bare en offisiell OL-idrett i 16 år, siden starten i 1992.


relaterte artikler


baseball World Series regler
Slik relace en baseball hanske
hvordan å treffe en baseball
hvordan man skal forstå baseball
Slik Ollie over hindringer
regler for olympic baseball
Slik land bmx flipper tilbake
hvordan å skate en half-pipe