hvordan man skal forstå baseball

hvordan man skal forstå baseball

Baseball-det er den nasjonale tidsfordriv, men er du flau fordi du ikke kan fortelle flaggermus fra baller? . True, det er mye å lære, men det er enkelt nok til å få en grunnleggende oversikt over spillet

Du trenger:.
TV
Tid på hendene.


en.
Forstå at målet med spillet er å score poeng (løper) ved å fremme spillere rundt tre baser og tilbake til home plate. Motstanderlaget prøver å hindre løper ved å få den offensive lagets spillere "ut. "
To.
Lær de ni stillingene på hvert lag. Det finnes fem infielders: beholderen, catcher, første baseman, andre baseman, tredje baseman og shortstop. Det er tre outfielders: venstre fielder, sentrum fielder og høyre Fielder. Stillingene blir bare sett på forsvar. I motsetning til de fleste andre lagidretter, et lag kan ikke score når du spiller forsvar.
Tre.
Lær om pitching. Hver spiller starter med en mugge kaste ballen mot hjemmet plate, hvor en røren fra motstanderlaget står med et balltre. Beholderen prøver å gjøre batter svinge flaggermus på ballen og bommer, også kjent som en "streik. "En annen måte å få en streik, er å kaste ballen inn i« strike zone ", et område rett over hjemme plate mellom batter bryst og knær som anses hittable, uten batter svingende. En ball som er rammet inn" foul " territoriet er også vurdert en streik. Dersom pitcher blir tre angrep på en batter, er røren ut i form av en "gjennomstreking," bortsett fra at en feil ikke kan betraktes som en tredje streik.
fire. <. br>
Lær om forsvar Når ballen blir truffet, tar sikte på forsvaret for å få en batter ut ett av tre måter: å fange en ball som er blitt rammet i luften før den treffer bakken, merking basen løperen når han er ikke på en base eller hvis basen løperen er tvunget til å løpe til en bestemt base, rørende at base mens du holder ballen.
fem.
Lær om lovbrudd. Batter som mål å komme på basen ved å slå ballen til en plass på banen ("fair bakken") der det ikke kan bli fanget før den treffer bakken. Dette er kjent som en "hit". Han kan også komme på basen hvis beholderen kaster fire plasser utenfor strike zone, som er kjent som "baller", som resulterer i en "tur. " Røren kan enten svinge balltreet treffer ballen eller bare holde bat vannrett og la ballen traff den, en vanskelig manøver som kalles en "Bunt. "Hvis røren blir en slager som resulterer i ham nå første base, er det en" single, "mens andre base er en" dobbel, "tredje er en" trippel ", og hvis batter er i stand til å komme hjem på hit (vanligvis fra å treffe ballen over gjerdet i utmark), er det en "home run. "
6.
Lær om base kjører. Det kan aldri være mer enn en offensiv aktør på base om gangen, så når en base runner er på en base som lagkameraten kjører mot, må han løpe til neste base. Base løpere kan ikke passere hverandre. Når en løper er på basen, kan han også "stjele" den neste basen som pitcher kaster til den neste spilleren som kommer til flaggermus.
7.
Lær om feil. Dersom en infielder eller en Outfielder mishandles en ball og lar en batter å komme på base eller tillater en løper å gå videre til en annen base, er dette ansett som en "feil. " Hvis en pitcher treff en batter med ballen, er dette ikke en feil, men røren er lov til å gå til første base.
8.
Lær om omganger. Lagene bytter vatt, og når hvert lag har kommet til flaggermus og laget tre outs, som regnes som en "inning. "Det er ni omganger i en baseballkamp.
9.
Lær å score. Hver gang en spiller krysser hjem plate, laget får en løpe. En typisk baseball resultattavle viser antall løyper, treff og feil for hvert lag. Dermed, "4 9 1" ville likestille til fire går, ni treff og én feil.
10.
Lær om statistikk. For batters, nøkkeltall omfatter batting gjennomsnitt (i prosent av ganger at han blir en hit når på flaggermus, uttrykt i tre desimaler, for eksempel 0,278), antall home runs og antall løyper batted i (RBIs, eller antall løyper som han fører direkte å score som følge av å treffe ballen). For mugger, viktig statistikk omfatter strikeouts, vinner (antall kamper at laget vinner, der han slo opp da de tok den endelige bly) og tjente kjøre gjennomsnitt (gjennomsnittlig antall kjøringer ni omganger som den muggen tillater og som aren " t på grunn av feil).

Tips og advarsler


 • Det er mye mer terminologi og mange flere regler som er best lært ved å se kamper.


 • relaterte artikler


  Slik relace en baseball hanske
  hvordan å skate en half-pipe
  Slik land bmx flipper tilbake
  regler for olympic baseball
  Slik Ollie over hindringer
  baseball World Series regler
  hvordan man skal forstå baseball
  hvordan å treffe en baseball