hvordan å treffe en baseball

hvordan å treffe en baseball

Det er en dyp fly ball . . . posisjon vei, vei tilbake . . . til veggen og over. Det er bort herfra! Oh, høres av baseball. Følg disse trinnene for å treffe en baseball klarer

Du trenger:.
Flaggermus
Balls.
Balls.
Hansker.
Hansker.
Hansker.


en.
Hold flaggermus som du ville en øks. Høyrehendte, plasser din venstre hånd nær rattet på slutten av flaggermus og din høyre hånd over det. Venstrehendte, bruk motsatt plassering.
To.
Plasser kurven av flaggermus i midten av fingrene, ikke i håndflaten, og grep flaggermusen fast. Hansker kan hjelpe deg å unngå blemmer og har et bedre grep.
Tre.
Stå i røren eske. Forskjellige steder i forhold til haugen gi fordeler for ulike typer plasser. For eksempel står mot baksiden av batter eske gir deg litt mer tid til å reagere på en fastball.
Fire.
Anta en komfortabel og effektiv holdning. Prøv forskjellige vinkler og posisjoner foten til du finner en som fungerer for deg. Bøy knærne og spre bena bredt nok til å opprettholde balansen, som regel litt mer enn skulder bredde hverandre.
fem.
Hold bat nær toppen av streiken sonen, med hendene på om høyden av armhulene. Hold armene litt bort fra kroppen din, men ikke utvidet. Bøy knærne.
6.
Trinn mot banen da ballen forlater muggen hånd. Hold hodet og overkroppen stødig, fokuserte blikket på ballen, som du skritt mot ballen med underkroppen.
7.
Hold hendene og skuldrene stille som du beveger deg mot den pitch.
8.
Gjenkjenne banen, og deretter gå etter ballen. Hold swing nivå og bo bak ballen, eksploderer inn på banen.
9.
Fullfør svinge ved å dreie forover og skiftende vekten fra ryggen foten til fremre foten, oppkvikkende din fremre benet som ryggen foten svinger.
10.
Hold albuene tett inntil kroppen din som balltre følger en kompakt sirkel gjennom streiken sonen. Prøv å se på flaggermus slå ballen, holde hodet stødig og haken gjemt i. Husk å følge med, svingende flaggermus helt rundt overkroppen-ikke stoppe svinge når bat treffer ballen.

Tips og advarsler


 • Etablere rett mentaliteten før stepping opp til platen. En hitter trenger ikke bare raske reflekser og overkroppen styrke, men også mot til å stå opp til en rykende
 • fire søm fastball.
 • Velg en komfortabel balltre slik at du holder deg kontrollert og balansert gjennom streiken sonen. Husk at en tyngre bat ikke vil mirakuløst forvandle deg til en strøm hitter, og en lett bat kan gå en lang vei til større bat hastighet.
 • Følg trenerens råd om ting som batting holdning og grep.
 • alltid hjelm når batting.


 • relaterte artikler


  hvordan å treffe en baseball
  Slik land bmx flipper tilbake
  baseball World Series regler
  regler for olympic baseball
  Slik relace en baseball hanske
  hvordan man skal forstå baseball
  hvordan å skate en half-pipe
  Slik Ollie over hindringer