baseball World Series regler

baseball World Series regler

Den ordinære sesongen regler for Major League Baseball er alle i kraft for alle spill konkurrert under World Series. Men det er ett viktig unntak-den utpekte hitter regelen. Hvordan DH regelen skulle brukes tok noen gjør for å endelig finne ut. Reglene som styrer hjemmet feltet og selve formatet av serien har også blitt forskjøvet gjennom årene

Betydning

Før ankomsten av den utpekte hitter i 1973, hvor bare den amerikanske ligaen vedtatt, var det ikke noe problem i det hele tatt når de to lagene fra forskjellige ligaer møttes i World Series . Reglene i spillet var de samme for begge ligaene. Men, i 1973, American League bruk av et batter treffer i stedet for pitcher forårsaket noen problemer, ettersom National League hadde adamantly nektet å bruke DH.

Historie

I begynnelsen var de utpekte hitter avskaffet for World Series spille for å tilfredsstille den National League. Dette endret seg i 1976 da de utpekte hitter ble tillatt i partalls-år-Dan Driessen av Cincinnati Reds ble den første DH for en National League team. The World Series fortsatte å ha et utpekt hitter i hver kamp i ett partall år frem til 1986.

Kompromiss

I 1986 ble det bestemt å tillate DH, men kun i hjemmet parken av American League konkurrent. Ingen utpekte hitter ville bli brukt i National League parken. Denne regelen ble etter hvert en del av interleague spille og også står for All-Star Game, som roterer fra National til American League arenaer hvert år. Regel 6. 10 i MLB regelbok sier nå at de utpekte hitter vil bli brukt i World Series i henhold til reglene i ligaen hjemmelaget tilhører.

Effects

Hjemmet lag i World Series pleide å være bestemmes bare bli vekselvis hvert år mellom ligaene. Dette ble endret i 2003, etter en uavgjort i 2002 All-Star Game gjorde Commissioner's Office vil legge mer vekt på spillet. Hjemmet feltet for serien går nå til liga som vinner All-Star Game. De to første spillene blir spilt i All-Star Game vinne ligaen's park, med de tre neste i taperen's. De to siste, om nødvendig, gå tilbake til vinneren stadion.

Time Frame

Den første World Series, spilt i 1903 mellom Boston amerikanerne og Pittsburgh Pirates, var beste fem-ut-av-ni affære . Dette ble en best av sju-serien for alle dem deretter fram til 1919, da baseball endres tilbake til en fem-på-ni format igjen. Dette varte i tre sesonger, men ble til slutt vraket for godt i 1922, med alle etterfølgende World Series å være best av sju.


relaterte artikler


hvordan å treffe en baseball
Slik Ollie over hindringer
regler for olympic baseball
hvordan å skate en half-pipe
hvordan man skal forstå baseball
Slik relace en baseball hanske
Slik land bmx flipper tilbake
baseball World Series regler