Slik relace en baseball hanske

Slik relace en baseball hanske

Er baseball hanske en levning fra din ungdom, kjøpte tilbake når digitale klokker var dyrt og gass var billig? Hvis ja, må det trolig noen nye snøring. Du kan kjøpe en ny hanske, selvfølgelig, men reparere den gamle er så mye mer tilfredsstillende. Med litt forsiktighet, kan dette hanske bli gitt videre til barna dine

Du trenger:.
Leather Softener Eller Glove Oil
. Saks.
Saks.
Kuskinn Lacing.
Leather syl, isøks eller andre spisse verktøy.


en.
Behandle nye kuskinn snøring med et skinn mykner eller hanske olje før du begynner arbeidet. Dette vil tillate at lær å myke opp og gjøre det enklere å håndtere.
To.
Inspiser snøring og huske snøring mønsteret.
Tre.

Fjern den ene delen av den ødelagte snøring (se A). Om nødvendig, bruk en saks til å klippe det fri.
Fire.
Tie et enkelt halvstikk-knute i den ene enden av et langt stykke av den nye kuskinn snøring. Dra knuten så stramt som mulig.
Fem.
Bruk en syl skinn, isøks eller andre spisse verktøy, skyv snøring gjennom det første hullet i sømmene mønster (se B). Trekk snøring gjennom, opp til knuten i enden sin.
6.
Fortsett threading snøring gjennom hullene, etter snøring mønster av den opprinnelige. Trekk snøring så stramt som mulig uten å deformeres hansken. Snøring vil strekke seg over tid, er så tetthet avgjørende for en varig reparasjon.
7.
Plasser en halvstikk-knute i snøring på slutten av avsnittet. Juster knuten slik at den sitter godt mot hansken. Klipp av overflødig snøring.
8.
Fortsette å arbeide på andre enheter etter behov.

Tips og advarsler


 • Ikke fjerne alle gamle snøring på hansken din samtidig, eller vil du trolig glemme snøring mønsteret. Arbeid seksjon for seksjon.
 • Rawhide snøring, lær mykner og en lær syl kan kjøpes i jernvareforretninger.


 • relaterte artikler


  baseball World Series regler
  Slik Ollie over hindringer
  regler for olympic baseball
  hvordan å skate en half-pipe
  Slik relace en baseball hanske
  hvordan å treffe en baseball
  Slik land bmx flipper tilbake
  hvordan man skal forstå baseball