hvordan vannski slalom

hvordan vannski slalom

Hvis du tror på ski på to ski er moro, men det begynner å bli litt kjedelig, er slalom neste steg for deg. Det finnes et par måter å lære å slalom, så hvis først du ikke lykkes, ski og ski igjen! Du får der og være glad du gjorde
en.
Forsøk å starte på dypt vann først. Plasser sterkeste beinet i baksiden av ski. Ta tak i tauet ski håndtaket med én hånd på toppen av den andre, hermet plasseringen av føttene (hvis venstre fot er fremover, bør din venstre hånd være på toppen, rett på undersiden). Hold ski spissen ut av vannet og tauet på den ene siden av ski.
To.
Hold armene tett mot dine sider på en nitti graders vinkel som båten akselererer og la båten dra deg opp, med fokus rett frem å holde balansen!
tre.
Prøv å løfte en ski hvis du finner det vanskelig utgangspunkt på dypt vann. Legg alle dine vekt på ski av din sterkeste beinet, holde kneet i det benet bøyd. Løft den andre ski ut av vannet, bringe foten ut foran, og holde tåen på ski opp litt slik at spissen ikke fanger vannet, og sende deg tumbling.
Fire.

Focus rett fram for å hjelpe deg med å holde balansen. Ski så lenge du kan med én ski av vannet. Når du kan gjøre dette for rundt 1000 meter, du er klar til å slippe en ski!
Fem.
Drop en ski hvis du må! Dette krever at du monterer ski på sterkeste beinet med et bakre tå plate. Løsne bindende for ski du vil slippe. Igjen, overføre vekten på din sterkeste beinet, men denne gangen, holde den andre ski bare på toppen av vannet.
6.
Flytt overkroppen så lite som mulig, mens skyve skien du ønsker å slippe, sakte bakover, og løfte hælen ut av løse bindende. De trekker av vannet vil hjelpe løsne foten fra ski.
7.
Dra tærne i vannet for balanse. Når du føler deg stabil, sakte bevege gratis foten bak den andre foten slik at den hviler på toppen av tå plate. Hold begge føttene fast på ski, vedlikeholde holdning og fokus på balanse for å holde kroppen sterk og stødig.
8.
Gli sakte fritiden din fot tilbake til du føler åpningen til bakre tå plate. Feste blikket rett fram, og skyv foten din i! Og voila! Du er slalom ski!


relaterte artikler


hvordan størrelse opp en fremskutt sine ferdigheter når du ser på college basketball
hvordan å fotografere high school sport
hvordan å strekke på magen før langrenn
Slik leadoff andre base
hvordan å kaste en flygende plate som en diskos
hvordan å knytte en fallskjerm ledningen 550 ledningen belte
hvordan crossover drible i basketball
hvordan du finner riktig salen høyde for sykkelen din
hvordan spille pitcher i softball
hvor å endre lufttrykket av racing dekk