hvordan spille halfback i fotball

hvordan spille halfback i fotball

Halfbacks i fotball befinner seg mellom fullbacks og fremover. De er oppfordret til å holde på midtbanen, og å være bindeledd mellom defensive og offensive endene av banen. Halfbacks må være rask og energisk, med ben som vil vare en hel kamp. Selv om det meste brukt til å holde ballen og mate den til lovbrudd, kan halfbacks til tider gå opp å spille en mer aggressiv rolle. Til tider en halfback kan også bli bedt om å score. Oftere, men vil de spille den viktige rollen kontrollere spillet fra midtbanen. Gløgg halfbacks bli midtpunktet i spillet, å utøve en full feltkontroll

Lær å spille Halfback i fotball


en.
Ta besittelse av midten av feltet, og spille straffbar handling eller forsvar som kreves av flyten i spillet.
to.
Flytt opp for å støtte den straffbare handlingen. Den halfback lever hovedsakelig ballen til spissene, men kan av og til bli bedt om å ta en sjanse på målet.
tre.
Fall tilbake for å hjelpe forsvarerne i å beskytte målet.
fire.
Hug sidelinjen. Den såkalte vinger plukke av løse baller og styre dem til den straffbare handlingen. Kantspillere også bruke farten til å drible fotball fremover.
Fem.
Del feltet opp og spille av sone. Mer sofistikerte lagene har igjen, høyre og sentrum halfbacks. De holder i sine egne områder og lette bevegelsen av ballen rundt banen.
6.
Les forsvaret som en offensiv halfback. Hvilende på en overlegen hastighet og en evne til å plukke ut den generelle defensive ordningen, setter en offensiv midtbanespiller opp mange av bildene av forwards.
7.
Grip ballen fra det andre laget som en defensiv halfback. Den defensive halfback fungerer som en kanal fra det rent defensive spillerne som omgir målet på offensiven halfbacks.
8.
Dekk midten av feltet aggressivt. Den halfbacks som dekker de døde sentralt på feltet er ofte nervesenteret for hele feltet.
9.
Erkjenne at noen av de viktigste spiller på feltet vil bli gjennomført av halfbacks. De fleste av mange kamper spilles i midten av banen.

Tips og advarsler


 • Halfbacks i fotball er nå rutinemessig kjent som midtbanespillere.
 • Avhengig av raffinement av laget, midtbanespillere (halfbacks) kan deles opp i flere mindre, mer definerte grupper.
 • mindre grupperinger av midtbanespillerne er generelt utpekt av området i midtbanen som de cover (senter, side, vingen) eller ved om de forsvare målet, eller angripe det.


 • relaterte artikler


  hvordan bli en rugby klubb
  hvordan å lage en kite bord
  hvordan å drible pucken i rullehockey
  Northern Michigan ATV guide løyper
  ATV stier nærmeste til Austin, Texas
  hvordan å gå ned trappen da iført skistøvler
  hvordan gjøre sykkelen din perfekt passform
  å gå på ski kulekjøring
  hvordan du velger et nivå i ungdommen fotball
  hvordan du kan forbedre fotarbeid i boksing