hvordan oppføre seg på en tenniskamp

hvordan oppføre seg på en tenniskamp

Tennis fans sitter tett til handlingen, og den minste bevegelse eller bjeffe kan distrahere spillerne. For å unngå å begå en dobbel feil på tribunene, sjekk ut disse regler for etikette for tennis tilskuere
en.
Hold sete. Fans er forventet å bli sittende, selv om bevegelse kan skje når spillet er ferdig, for eksempel å endre sider. Igjen, når du ønsker å re-gå inn på tribunene, vil du kun få lov til å gå når spillet ikke er i gang. Du må flytte raskt som den tiden kan være mindre enn et par minutter, og når du kommer tilbake, slå deg ned raskt.
To.
Cheer om du vil. Mange heier sine favoritt på og selv applaudere vilt for en hyggelig rally og tro det eller ei, er det mer enn ok. Spillerne kan være noe oppmuntret av denne. I motsetning til andre idretter vil du ikke finne bølgen blir gjort, sangene sunget eller sang og fot stampe, men god fan etikette sier bringe på heie.
Tre.
Silence the telefoner! Det er øyeblikk av intens konsentrasjon for spillerne og hele stadion vil stille ned. En ringer telefonen kan bli en forferdelig distraksjon, enda mindre snakke på en.
Fire.
Vær oppmerksom på de bak deg. Selv om været kan være uforutsigbart, la store hatter og paraplyer hjemme. Det er vanskelig å se rundt et stort objekt skjule hele banen, så hvis det er nødvendig at de er små, og du holde dem svært lav.
Fem.
Hold kommentarer om spillere og offisielle samtaler til deg selv. Selv om du kan være uenige med en samtale eller en spiller kan gni deg feil vei, kommentarer til noen av dem er strengt forbudt. Til tider kan du høre piping fra fans i publikum når en samtale er ansett som feil, men god tennis etikette gjør ikke noe mer.


relaterte artikler


hvordan felt i felt hockey
hvordan du installerer en threadless stamme for sykkelen din
Lakewood, Wisconsin, snøscooter løyper
hvordan å praktisere etikette på offentlige bassenger
hvordan å treffe en hemmelig forehand i badminton
hvordan å studere spillet film som en nfl-spiller
hvordan unngå straff i feltet hockey
hvordan å trekke seg tilbake når fekting
hvordan å være # 1 USC trojanere fan
hvordan finne ut lønn i pro idrett