hvordan du kan unngå et rødt kort i fotball

hvordan du kan unngå et rødt kort i fotball

Det er svært få straffer i populære amerikanske idretter som er tilsvarende får et rødt kort i fotball. I alle idretter når en nøkkelspiller "fouls ut" konsekvensene kan bli forferdelige. I fotball når en spiller får rødt kort den ikke bare signal tap av en enkelt person, det hobbles teamet som helhet. Til fordel for laget, må spillerne kontrollere seg selv og unngå å motta den kraftige røde kortet

Spill av for å unngå et rødt kort i fotball


en.
Forstå prosedyre for tildeling og motta et rødt kort. Etter at dommer har holdt opp det røde kortet, må spilleren umiddelbart og uten uenighet la fotballbane.
To.
Et rødt kort kan gis selv om ingen gule kort har vært tidligere gitt.
tre.
Forstå team konsekvenser for mottak av et rødt kort. Røde kort alvorlig og unødvendig hemme laget ditt og plassere den på et numerisk ulempe for motstanderen.
fire.
Merk den enkelte konsekvenser for mottak av et rødt kort. Du kan være forbudt fra å spille i neste spillet i en turnering situasjon eller fra serien spiller.
Fem.
Unngå mottar et rødt kort ved å vite lovbrudd som det kan bli gitt.

6.
Motta to gule kort og et rødt kort automatisk.
7.
Spill på en måte som ikke true ikke med sikkerheten for lagkamerater eller motstanderens spillere. Usikre spiller kan resultere i rødt kort.
8.
Avstå fra vold, spytting og språk og /eller bevegelser som er uhøflige, voldelige og /eller støtende i naturen.
9.
Lever et tilsynelatende foul for å stoppe et unektelig mål, og du vil få et rødt kort.
10.
Block et mål med hender bevisst og du kan stå overfor et rødt kort. Bare keeperen kan bruke hendene på en ball.
11.
Respektere den offisielle å gi ut et rødt kort til enhver tid for en lovovertredelse som kanskje ikke er oppgitt i regler. De som ikke spiller fotball i ånden av spillet kan hende det kommer når som helst.

Tips og advarsler


 • Spillere som får rødt kort og blir dermed kastet ut fra spillet kan ikke erstattes. Laget spiller fra den tiden på minus en spiller.
 • Selv keeperen kan få et rødt kort og må straks forlate feltet. Hvis en keeper må forlate feltet etter at det maksimale antall substitusjoner er gjort, må en person for tiden på å spille på feltet vil måtte gå til målet.
 • Hvis et rødt kort utstøting fører laget til faller under minimum antall spillere for å spille, vil teamet måtte tape spillet.


 • relaterte artikler


  hvordan å bygge en bueskyting mål backing
  hvordan å lære reglene i kunstløp
  4x4 løyper i Missouri
  hvordan bli en hard hitter
  informasjon om armbrøst
  hvordan å delta på en motorsykkel rally med en baby
  hvordan å få riktig utstyr og tilbehør til bmx racing
  hvordan spille keeper i vannpolo
  hvordan å passe telemarkstøvler inn bindinger
  hvordan du kan snakke som en terrengsyklist