hvordan du kan nyte fordelene av sykkel pendling

hvordan du kan nyte fordelene av sykkel pendling

Sykkel pendling genererer fordeler for både pendler og hans samfunnet i form av bedre helse og et renere miljø. Les videre for å finne den uutnyttede fordelene med pendling på sykkel sammen med hvordan du kan være trygg på veien

Du trenger:.
Commuter sykkel
Sykkel hjelm og annet verneutstyr.
Sykkel utdanning kurs (valgfritt).
Sykling klubbmedlemskap (valgfritt).


en.
Commute mer effektivt enn å gå og kjøre. Sykle en kilometer bruker mindre energi enn å gå samme mil. En syklist kan reise 3 miles på 100 kalorier. En sykkel kan veve gjennom trafikk trafikk og park i en sykkel rack som vanligvis er mye nærmere en bygning inngang enn parkeringsplassen.
To.
Spar penger på en rekke måter, inkludert gass, parkering, vedlikehold av bil og transitt priser. Sykkel pendling kan eliminere behovet for den andre bilen (eller til og med det primære bil), noe som vil redusere vedlikehold, forsikring og lisenskostnader.
Tre.
Live lenger og være sunnere grunn en mer aktiv livsstil. Sykkel fungerer som både en aerobic og styrke-øvelse. Aerobic trening bedrer kardiovaskulær helse og reduserer risikoen for hjerteinfarkt, høyt blodtrykk og slag. Styrketrening bygger muskler og øker stoffskiftet, som er to fordeler som vil hjelpe deg å forbrenne mer fett.
Fire.
Bidra til et renere miljø. Biler er den største kilden til luftforurensning i USA. Sykkel pendling oversettes til færre forurensninger i luften, inkludert benzen, cyanid, bly, karbonmonoksid, KFK og sulfater. Du kan forhindre 15 pounds av bil luftforurensning i en 4 mil tur /retur pendler ved å ri din sykkel i stedet for å kjøre bil. Tar kortere turer på sykkel i stedet for en bil vil eliminere 3,6 pounds av auto miljøgifter for hver kilometer.
Fem.
Ride trygt ved å gjøre deg synlig, iført verneutstyr og vedlikehold av sykkelen. Bright klær forbedre synligheten i løpet av dagen. Om natten, reflektorer hjelp se drivere deg. En velsittende hjelm har reddet mange syklister liv. Neglisjere sykkelens vedlikehold kan føre til et sammenbrudd eller en krasj. Test bremsene og riktig blåse opp dekkene.
6.
Følg de samme trafikkreglene som biler. Ride i samme retning for trafikk og opphold av fortauet. Bruk hånden signaler til å advare drivere før du slår eller stoppe. Bruk den drivende lane når det ikke er sykkelfelt og flytte inn i venstre side for å oppfordre sjåfører til å bruke et annet kjørefelt for å passere deg. Når det ikke er andre kjørefelt, vente i et tryggere område for å la biler passere, for eksempel, et kryss eller bredere veistrekning.
7.
Få råd og anbefalinger fra erfarne syklister ved å ta en sykkel utdanning kurs eller bli med en sykkelklubb. Lær av andres sykkel pendling feil å unngå å lage dem selv.

Tips og advarsler


 • Bær med deg eller holde på jobben et ekstra sett med klær og toalettsaker. Du vil trenge dem om ubehagelige vær etterlater deg pjuskete ved ankomst.


 • relaterte artikler


  hvordan man kan kjøpe en brukt pistol
  hvordan å treffe en stasjon skudd i badminton
  hvordan å anta en grunnleggende holdning boksing
  hvordan å kaste en skyveknapp
  hvordan å kjøpe en brukt sykkel
  hvordan fange en vannpolo ball
  hvordan du kan forbedre sykkelens skiftende ytelse
  hvordan oppføre seg på en tenniskamp
  hvordan å reparere hjul på en bølge caster bord
  hvordan starte en rullehockey spill