hvordan du gjør en saks flytte i fotball

hvordan du gjør en saks flytte i fotball

Som du kjøre ned fotballbanen drible ballen, vil du alltid får den oppmerksomhet av forsvarerne. En god fake med fotball kan gjøre forsvarere endre sine kjører stier og til og med gjøre dem falle ned. Saksen flytter bør gjøre forsvareren du er opp mot Lunge å blokkere ballen, men savner det når ballen ikke går hvor han tror det vil

Du trenger:.
Store åpne feltet
. Fotball.

Gjør en saks Move


en.
Plasser ballen på fotballbanen for å øve saksen flytte. Selv om ballen skal flytte når du spiller et ekte spill, under treningen, bør du starte med det å være stillestående.
To.
Start drible ballen ned i feltet. I stedet for vekslende fot i dribling, bruk bare den venstre foten. Din spark bør være kort og konsis, slik at du kan holde full kontroll over ballen.
Tre.
Plant din venstre fot fast på bakken ved siden av ballen. Dette vil ytterligere gi inntrykk av du er i ferd med å gjøre en vanlig høyre-fot kick.
Fire.
Approach ballen med utsiden (høyre side) på høyre fot.
fem.
Sving høyre foten helt rundt fotball, uten å røre den. Din høyre fot lander på motsatt side av ballen, plassere nesten i mellom føttene.
6.
Arc din venstre fot litt så den får kontakt med ballen. Du bør sikte på ballen med utsiden (venstre side) på venstre foten.
7.
Spark ballen forsiktig mot venstre. Din kick må være relativt myke, som du trenger for å gjenvinne kontroll over ballen umiddelbart å fortsette drible den ned i feltet.
8.
Kjør mot fotball som om du kommer til å sparke den normalt, med høyre fot. Du må få en anstendig mengde fart for å få flytte ut væsken.
9.
Switch føtter når du er i stand til å gjøre saksen flytter kyndig med høyre fot. Spesielt hvis du er høyrehendt, bytter til din venstre fot vil gi deg mer av en utfordring.

Tips og advarsler


 • saks flyttingen er best utføres når du har en defensiv spiller rett foran deg. Bruker det når forsvaret er fortsatt flere meter unna, vil gjøre det ineffektivt.
 • Ikke overforbruk saksen flytte fordi du kan gjøre det bra. Bland opp bevegelser og finter for å holde motstanderne gjette hele tiden.


 • relaterte artikler


  hva er de forskjellige typer brett?
  Slik stud en skitt sykkel dekk
  hvordan å gjenkjenne og forstå rip strømninger i havet
  hvordan du får barn komfortabel med vannet
  hvordan å reparere en gravd ski
  hvordan spille fotball
  hvordan spille andre base i softball
  Slik kjører du en basketball forsvar: full domstol trykk
  hvordan å fylle en baseball boks score
  hvordan du får mest mulig ut av de 5-minutters oppvarming i tennis