hvordan du får en media guide for et college fotball

hvordan du får en media guide for et college fotball

For den ultimate viften, er en college fotball media guide en primer for den kommende sesongen, og en guidebok som sesongen skrider frem. Du finner spilleren biografier, karriere statistikk, team historier og sesongen syn. For å få college fotball media guide, følger du disse trinnene
en.
Bli en sesongbillett innehaver og be om en media guide fra billettkontoret. De fleste billettkontor får en tildeling av media guider fra media relasjoner avdeling for å gå ut til de som ber om det. De som donerer til den sportslige avdelingen vanligvis får papirledeskinnene sendt dem i posten så snart de er trykt.
To.
Ring eller stoppe ved mediekontakt kontoret og be om en guide. Vanligvis er den personen i resepsjonen på kontoret en student og vil hånden en guide over uten spørsmål.
Tre.
Kjøp en media guide på en fotballkamp. De kan vanligvis finnes i teamet butikken eller på en vending kiosk. Media guider kan kjøre $ 20 eller mer avhengig av laget.
Fire.
Be om en media guide som skal brukes som et rekrutteringsverktøy hvis du eller barnet ditt spiller high school fotball. De fleste college media guider er egentlig kalles rekruttere guider i disse dager, fordi de er rettet mot selger potensielle rekrutter og deres familier på programmet.
Fem.
Bli kjent med et gruppemedlem, og spør ham til å ta noen media guider for deg og familiemedlemmer. Hvis han er en god spiller med NFL potensial, be ham autograf førerne.

Tips og advarsler


 • Det er enklere å få en media guide mot slutten av sesongen enn den er i begynnelsen. De fleste college media relations-avdelinger ut for mange medier guider, og er ivrige etter å lesse dem for å gjøre plass til våren fotball guider.


 • relaterte artikler


  hvordan å kjøpe en barneklubb fotball som en gave
  hvordan sette opp en berg ishockeybanen
  hvordan å blø en clutch linje i en racerbil
  hvordan gjør de skateboard?
  hvordan å score på en utbrytergruppe i ishockey
  hvordan du utfører en cardio kickboxing front kick
  hvordan du ser et spill av hestesko
  hvordan du gjør en flytende plattform på et bodyboard
  hvordan å kaste fastballs
  hvordan å drive ulovlig jakt i tennis