hvordan å lære reglene i fotball

hvordan å lære reglene i fotball

Interessen som USA synspunkter fotball ebber og strømmer. Etter en kort storm av interesse på nittitallet, avtok interessen for det nye årtusenet. Nå er det igjen på vei oppover. Som de millioner av barn som ble reist på fotball blir foreldre, vil interessen trolig fortsette å vokse i sakte men jevnt tempo. Mange synes at når de ser en TV-spill, de er ivrige etter å lære noen få regler av verdens mest elskede sport

Oppdag Rules of Soccer


en.
Catch et spill i person. Soccer fans er blant de mest entusiastiske i idretten. Ser et spill med et publikum kan øke spenningen og mange fans er ivrige etter å dele sin kunnskap om reglene
to.
Som frivillig til å jobbe med en ungdom nybegynner fotball liga. Du kan lære reglene rett sammen med tisse-Wee spillere.
Tre.
Ta med en fotballkamp i ferien planer. Land over hele verden har stadioner bygd spesielt for å spille fotball.
Fire.
Se filmen som gjorde tusenvis av små jenter tar opp fotball. u00ABBend It Like Beckhamu00BB har en perfekt blanding av fotball tips og Keira Knightley.
Fem.
Les biografien til en av fotball superstjerner. Pele, Diego Maradona, George Best og, selvfølgelig, David Beckham er over hele verden helter. Finn ut hva det tar å spille på verdens fotball scenen.
6.
Sjekk ut et klassisk spill på DVD. Finn ut hvorfor britiske statsborgere fortsatt gråter foul og gråter bitre tårer over den beryktede «Guds hånd"-målet fra 1986 World Cup kvartfinalen.
7.
Besøk offisielle Soccer nettsted for en grundig forklaring av Laws of the Game (se Ressurser under).
8.
Bli et rekreasjons-liga. En av de beste måtene å lære reglene av spillet er å komme seg ut på banen.
9.
Bli en groupie for lokalsamfunnet college eller high school fotball team. Mange av spillerne på disse lagene ville elske å se noen flere fans på tribunen.

Tips og advarsler


 • Fotball med sine lange sammenhengende halvdeler var ikke designet for TV. Men fotballkamper nå jevnlig dukker opp på de fleste idretter orienterte stasjonene.
 • Prøv å se et spill med lyden skrudd ned. Fotball er et spill av bevegelse. Den offensive og defensive mønstre kan ofte være lettere fanges uten lyd.


 • relaterte artikler


  hvordan spille wiffle ball
  hvordan bli en wwe wrestler
  hvordan å lage et hopp skudd
  hvordan å opprettholde en golf cart batteriene
  hvordan søke sno-seal til mx støvler
  hvordan du gir opp for fotball
  hvordan bygge en billig rampe
  hvordan man kan kjøpe en ishockey hjelm
  Slik kjører du en fotball lovbrudd: flat pass
  hvordan holde score i badminton