hvordan å bo onside i fotball

hvordan å bo onside i fotball

De milliarder av verden tilhengere av fotball ofte omtaler den som «det vakre spillet. " Denne betegnelsen kommer fra nesten uavbrutt strøm av et spill av fotball. I motsetning til de fleste idretter spilte i USA, stopper spillet av en fotballkamp sjelden annet enn på slutten av den halve. Innenfor denne non-stop bevegelsen er det mange regler som aktørene må overholde. Nødvendigheten av å holde seg onside er en av de viktigste og minst forståtte av disse reglene

Lær å Stay onside i fotball


en
Begrepet onside er best defineres av det motsatte begrepet:. . Offside. Å være offside betyr i hovedsak at en offensiv spiller har fått for langt foran de defensive spillerne.
To.
Mange mennesker som ikke spiller fotball på et øvre nivå forstår kanskje ikke offside regelen .
tre.
Hold to medlemmer av det andre laget mellom deg og mållinjen når fotball blir drevet mot målet av ditt team. En av de to defensive spillere mellom deg og målet linjen kan være keeper.
Fire.
Det er tider når det er umulig å være offside. Under et kast på, vil et mål kick eller en corner, en offensiv spiller ikke kalles for å være offside.
Fem.
Merk hvor ballen er når det spilles, ikke når det blir til slutt til deg. Du er onside hvis du hadde hatt to defensive spillere foran deg når ballen ble sparket i din retning.
6.
Hvis du er på din banehalvdel du automatisk onside.
7.
Forvent spille for å fortsette selv om en spiller er sett til å være offside. Spillet stoppes bare hvis ballen blir sendt mot offside spilleren.
8.
Stay onside ved ikke å kjøre forbi ballen. En spiller som er med ballen eller bak ballen vil alltid være onside.
9.
Motstanderlaget er tillatt et indirekte frispark når en offside straff kalles. Et indirekte frispark er tillatt fra det stedet offside skjedde. Ingen mål kan scores på et indirekte frispark inntil ballen er berørt av en spiller enn den som opprinnelig sparket den.
10.
Respekter autoriteten til de to sidelinjen tjenestemenn å ringe offsides.

Tips og advarsler


 • Se opp for spillere fra motstanderlaget som kan fange deg offside.


 • relaterte artikler


  hvordan du velger barnas ski hansker og votter
  Slik kjører du en fotball lovbrudd: strømmen takle
  hvordan du får rekruttert inn i et college basketball program
  hvordan å montere telemark skibindinger
  hvordan man kan kjøpe ungdom fotball bøker og programvare
  hvordan spille lacrosse
  Slik praksis bowling vekk fra gatene
  typer av jet ski
  hvor å fastsette en sykkel talte
  hvordan søke sno-seal til mx støvler