hvordan du fylle ut papirene for NCAA clearinghus

hvordan du fylle ut papirene for NCAA clearinghus

Hvis du er god nok til å spille NCAA Divisjon I eller II kollegialt sport, må du få klarert av NCAA Initial-kvalifikasjon Clearinghouse før du kan bli alvorlig rekruttert, tjene et stipend eller være kvalifisert for spill. The NCAA Clearinghouse ser på karakterene dine, testresultater og klasser for å avgjøre om du har oppfylt kravene for å spille college friidrett. Følg disse trinnene for å overholde NCAA Clearinghouse
en.
Få sn valgbarhet skjema fra NCAA Clearinghouse nettsiden når du er en junior i videregående skole. Det finnes skjemaer for både amerikanske og internasjonale studenter. Be din familie til å hjelpe deg fylle ut skjemaet fordi du trenger ditt personnummer og et Visa eller Mastercard til å fullføre prosessen.
To.
Inn ditt personnummer, navn, adresse, fødselsdato og e-postadresse i åpningen delen.
tre.
Se opp din high school-koden ved hjelp av NCAA Clearinghouse automatiserte liste. Inngangen når du startet og når du skal oppgradere. Legg andre videregående skoler du har gått.
Fire.
Angi hvilke sport eller idrett du planlegger å spille på college. Sett ned all sport du er interessert i, selv om du ikke får et stipend for denne idretten.
Fem.
Avgjør om du vil at korrespondanse med NCAA Clearinghouse skal gjennom e-post eller via vanlig post. Velg e-alternativ for å fremskynde prosessen valgbarhet.
6.
Velg et fødselsnummer, slik at du kan trekke opp papirarbeidet når den er klarert. Betal $ 50 behandlingsgebyr. Dette er en engangsavgift, og du kan bruke et Visa eller Mastercard på dette trinnet. Du kan også bruke en sjekk eller postanvisning, men det vil forsinke prosessen inntil enten er klarert.
7.
Godta betingelsene i NCAA Clearinghouse, og har en forelder type hans eller hennes navn nederst på skjemaet. Dette vil fungere som en elektronisk signatur. Din papirarbeid er nå fullført. Kom tilbake til området i en uke ved hjelp av fødselsnummer for å sjekke status på søknaden din.

Tips og advarsler


 • NCAA Clearinghouse vil få tilgang til ACT og SAT score direkte fra disse selskapene. Du trenger minst en 18 på ACT eller en 850 på SAT din for å være kvalifisert.
 • NCAA Clearinghouse vil kontakte skolen din for karakterer og klasse informasjon. Du trenger minst en 2,0 i NCAA Clearinghouse godkjent klasser for å være kvalifisert. Se NCAA Clearinghouse hjemmeside for en liste over godkjente klasser.


 • relaterte artikler


  hvordan å drible pucken i rullehockey
  hvordan ta batting praksis
  hvordan å bygge en rampe wakeboard
  hvordan den fallende blad teknikken på ski
  hvordan å strekke før et sykkelritt
  hvordan komme i gang i roing
  hvordan å få øye på potensielle skredfare
  hvordan å binde et tau sele
  hvordan å kaste en vannpolo ball
  hvordan å lære historie hestesko