hvordan bruke judo teknikker i bryting

hvordan bruke judo teknikker i bryting

Utnytte Judo teknikker i bryting kan høres rart, men det er flere likheter mellom judo og bryting enn de fleste innser. Den primære likheten er at motstanderne ikke har lov til å slå, sparke eller slå hverandre. Dessuten er det endelige målet med de to idretter å ta motstanderen ned og feste dem. Les videre for å lære mer

Du trenger:.
Wrestling utstyr
En motstander.


en.
Attack dine motstandere balanse. I judo mange offensive trekk er begynt ved å få motstanderen til å miste balansen, enten lener seg fremover eller bakover. I bryting, når begge deltakerne er grappling med hverandre, om man kan få den andre ut av balanse, kan de være i stand til å dykke i på beina og score ta ned.
To.

Bruk motstanderens momentum mot dem. I Judo, kan manøvrer bli startet ved å overføre tregheten i motstanderen din til din fordel. Dette er en effektiv judo teknikk i bryting også. Når en motspiller forsøker en offensiv manøver, er de åpner seg opp for muligheten for at angrep som brukes mot dem.
tre.
Bruk leverage og kropp posisjon for å holde motstanderne skuldrene på matten for å avslutte kampen. I både judo og bryting, kan kampen ende når en motstander vellykket pins den andre. Judo kan flere ulike teknikker for å forsøke å pin en motstander. Disse teknikkene innebære å bruke din vekt og posisjonering for å opprettholde kontroll over dine motstandere bevegelser. Disse judo teknikker kan brukes til å pin en motstander i bryting.

Tips og advarsler


 • Du bør ikke bruke all Judo teknikker i bryting. En stor del av Judo action gjør deltakerne til å ta og bruke klær for innflytelse. Brytere kan bli straffet for å ta tak i uniformen til motstanderen sin. Flere Judo teknikker åpner for tripping av en motstander for å få dem til matten. Dette er en annen teknikk som vil føre til en bryter for å bli straffet.


 • relaterte artikler


  hvordan å lage en layup
  hvordan du kan forlenge levetiden på vannski
  Slik kjører du en hockey forsvar: støtter pucken
  hvordan du gjenoppretter solskadet plast på en motorsykkel
  hvordan du velger en sand wedge
  hvordan å komme i form for high school sport
  hvordan du kan forbedre din golf spillet uten en instruktør
  hvordan å kaste søkke
  hvordan du skal kle barnet for snowboard
  hvordan du gjør en hæl slå på en snowboard