hvordan å signere en nasjonal intensjonsavtale

hvordan å signere en nasjonal intensjonsavtale

Toppen av en high school atlet karriere er å signere en nasjonal intensjonsavtale, som betyr at du har fått et stipend for å spille college sport. Når du logger selve brevet tar liten innsats, slik at brevet betyr noe krever fullføre flere trinn med NCAA. Hvis du vil vite hvordan du registrerer et nasjonalt Letter of Intent riktig, følger du disse trinnene
en.
Kjenn signatur-date. Signering dager variere per sport. Den mest kjente signering dag er National Signering Day, som feirer ikke bare college fotball, men også fotball, landhockey og vannpolo. National Signering Day blir holdt på den første onsdag i februar. Basketball signering dag skjer vanligvis i midten av april.
To.
Si din high school treneren om engasjement din. De fleste videregående skoler vil ha en seremoni på National Logge Day. Dette inkluderer vanligvis familien, skolen tjenestemenn og media.
Tre.
Kontakt busser på din potensielle college, og sørge for at de vet hvor du skal fakse intensjonsavtale. Det vil være fakses til deg på skolen eller i en annen forhåndsbestemt sted på signering dagen, så det er viktig å gi trenere riktig faksnummer.
Fire.
På utpekte signering dagen, vil du blekk signaturen til Nasjonalt Letter of Intent. Dette er en bindende avtale mellom deg og skolen, og garanterer din stipend. Media og familiemedlemmer vil vanligvis ta bilder av signere.
Fem.
Fax brevet tilbake til din nye college. Ring trenere til å sørge for at de mottok den. Mer enn sannsynlig at de vil ringe deg å gratulere deg med å bli et nytt medlem av sitt program.

Tips og advarsler


 • Før signere en intensjonsavtale, er du ikke forpliktet til å delta på en høyskole, selv om du har uttrykt interesse og har blitt tilbudt et stipend. Du kan ombestemme deg når som helst før du signerer.
 • A National Letter of Intent er en bindende avtale mellom deg og skolen. Du kan ikke bytte skole uten straff etter at dokumentet er signert og fakset tilbake til skolen.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør en pannekake i volleyball
  hvordan måle skistaver
  hvordan bygge ski eller snowboard skinner i bakgården
  hvordan å hoppe utfor en gesims på telemark ski
  Slik voks en snowboard
  hvordan du kan forbedre breastroke kick
  hvordan du ser konkurransedyktig kunstløp
  Northern Michigan ATV guide løyper
  hvordan du kan lage ditt eget skateboard manuell pad
  hvordan å trekke en felling i hullet satt i vannpolo