Slik leadoff tredje base

Slik leadoff tredje base

En løper på tredje base har gått tre fjerdedeler av den nødvendige avstanden til å score, og nå er en verdifull vare. Den første regelen for en løper på tredje er å ikke bli plukket ut. Sjansen er, noen trekk som risikerer å bli plukket ut på tredje er ikke en god en. Men det finnes måter å få en god leadoff uten å kaste bort innsatsen det tok deg å komme dit
en.
Ha en fot på posen til du ser ballen i beholderen hånd og beholderen er på gummi.
to.
Etablere en primær leadoff. Komme så langt unna tredje base som det tredje baseman er fra posen opp til en avstand på 20 meter. Dette er din standard leadoff uavhengig av kvaliteten på mugger pick-off flytte. Hvis den tredje baseman er 10 meter av tredje base, leadoff 10 fot.
Tre.
Leadoff basen i foul territorium. Hvis en batted ball treffer en løper i virkelig territorium løperen er ute. Men hvis en løper er hit med en batted ball i foul territorium, er det løper ikke ut.
Fire.
Face muggen med vekten din fremover på ballene av føttene og knærne bøyd. Sørg for din vekt er balansert slik at du enkelt kan flytte til venstre og til høyre.
Fem.
Få en sekundær leadoff basen når beholderen kaster banen til platen. Shuffle hjemover plate med brystet mot muggen og øynene ser ballen hjemme plate.
6.
Fortsett fart hjemover plate før fangeren fanger ballen, eller ballen blir truffet inn i bildet. Hvis hvalbåt fanger ballen, umiddelbart returnere til tredje base. Hvis ballen er truffet i spill eller ballen blir borte fra catcher lytte etter instruksjoner fra tredje base treneren.

Tips og advarsler


 • Vær forberedt på å score i tilfelle en pitched ballen blir borte fra fangeren. Ditt tredje base coach bør gi deg litt verbal instruksjon å avgjøre om du skal forsøke å score. Det er svært viktig å ikke nøle med å følge tredje base trenerens instrukser.
 • Ikke la ballen til å komme ut av syne når ledende off tredje base. Hvis du ikke vet hvor ballen er, umiddelbart returnere til basen.


 • relaterte artikler


  hvordan du kan velge dine egne eventyr program
  Slik kjører du en fotball lovbrudd: skrå
  hvordan å strekke øvre lår før ski
  hvordan å feste og glid på langrennski
  planer for bygging smuss hopp
  hvordan å kaste en slurve
  hvordan å få en racing sponsing
  hvordan du velger barnas ski hansker og votter
  hvordan å opprettholde en elektrisk sykkel
  hvordan å bygge en mini half-pipe ramp