Slik handicap en høyskole fotballkamp

Slik handicap en høyskole fotballkamp

Handikap en helg igjen av college fotball spill kan ikke gjøres effektivt over natten. Å være en god handicapper og har en bedre fordel å vinne spill, starter handicapping mandag etter spill og fortsetter gjennom uka. Handikap kan være en kjedelig chore, men følger du disse trinnene og det kan gjøre deg mye penger
en.
Les hele regnskapet for hver college fotball kamp, eller de med lagene du er interessert i, mandag etter kampene har er gjennomført. Ikke bare lese avisartikler. Full online kontoer vil gi deg lagets totale ytelsen uavhengig av partituret eller utfallet.
To.
Se på statistikk fra kamper spilt. Vær oppmerksom på omsetning, rushing yards og meter forbi. Sjekk ut noen trender, for eksempel hvis et lag har vært forbi eller kjører ballen mer i det siste. Omfang ut motstandernes poster, også. Se om laget ditt har noen alternative våpen som en god sparker spillet.
Tre.
Lytt til spillere og trenere. De fleste lagene har pressekonferanser på mandag eller tirsdag. Noen trenere "sitatene vil også fortelle deg om skader og om noen sentrale spillere vil bli savnet for neste uke. Men noen trenere er ikke like imøtekommende.
Fire.
Les midtuke artikler fra lokale aviser. Få en følelse for hvordan praksis går og om teamet er høy av seg siste seier eller lavt av sine tidligere tap. Attitude spiller en stor rolle i college sport.
Fem.
Se etter eventuelle endringer i gambling linjen innen torsdag. Hvis den beveger seg i favør av ett lag eller en annen, kan det være lurt å se etter skader, sykdommer eller suspensjoner.
6.
Sjekk ulike handikap oppslagstavler og sammenligne informasjon. Noen av menneskene på disse platene er profesjonelle handicappers og ha inne kilder.
7.
Gjør din innsats så snart du føler deg trygg, og så tidlig som mulig.

Tips og advarsler


 • Les så mye du kan på de lagene du følger gjennom hele uken. Hemmeligheten for å vinne penger blir utdannet.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør din innkjøp av mat på sykkelen din
  hvordan man kan kjøpe en brukt pistol
  Slik praksis etikette i badminton
  hvordan bli en cricket oppmann
  Slik kjører du en hockey forsvar: Målet stell
  hvordan å kaste en våt pass i vannpolo
  hvordan å sykle
  hvordan å plukke opp delt i bowling
  Slik kjører du en seks-on-fem (spiller-up) lovbrudd
  hvordan å hoppe utfor en gesims på telemark ski