Hvordan få billetter til mennenes NCAA Final Four

Hvordan få billetter til mennenes NCAA Final Four

Billetter til menn NCAA Final Four basketball mesterskap blir noen av de mest ettertraktede billetter i alle idretter. The NCAA selger svært få til allmennheten gjennom et landsdekkende lotteri, og et begrenset antall billetter gå til de deltakende skolene. Hvis du følger disse trinnene vil du øke sjansene for å få billetter
en.
Kontakt NCAA hjemmeside ett år før tiden for å søke om billett lotteriet. Søknadsprosessen går fra midten av mars til mai for neste års turnering. Du kan søke om billetter som helst i dette vinduet.
To.
Send inn din søknad 10 ganger, maksimalt NCAA tillater. For å øke sjansene dine, har vennene dine også levere 10 søknader. Vær oppmerksom på at hver enkelt søknad krever full betaling for billettene, pluss et lite program gebyr. Hvis du ikke får billetter, vil du motta en refusjon av billettprisen, men påmeldingsavgiften er refunderes.
tre.
Vent til NCAA å drive sin trekningen i juli. The NCAA vil varsle deg hvis en av dine applikasjoner er vellykket. Du vil bli refundert alle ekstra pengene du setter mot flere applikasjoner.
Fire.
Ta en alternativ kurs hvis du ikke får billetter i NCAA's tegning. Vent til Final Four lagene er kjent og kontakt skolene. Hver skole vil få en tildeling av billetter. Du må leir ute på billetten kontorene til disse skolene flere netter før billettene legges ut for å ha noen sjanse til å slå den lokale fansen til billettene.
fem.
Ring en billett megler som en siste utvei hvis du ikke får billetter. De fleste billett meglere overbelaste søknadsprosessen og nesten garantere seg billetter. Du vil betale mer for disse billettene enn det du ville for de du får fra NCAA.
6. Finn
en scalper på Final Four arena. Igjen, vil du betale mye penger for billettene, men det er verdt det hvis March Madness har du desperat. Kontroller at du sjekke billettene før du leverer over pengene, og ikke tiltrekke deg oppmerksomhet. Skalperte er ulovlig.

Tips og advarsler


 • Hvis du bare vil se det endelige spillet, finner fans av lagene som tapte i semifinalen. Noen er for bitre til å bo rundt for den siste og er ivrige etter å lesse sine billetter til fornuftige priser.
 • Reserver et hotellrom i Final Four byen i god tid, bare i tilfelle du få billetter. Hotellrom gå fort og prisene blir høyere jo nærmere hendelsen kommer. Få et hotell nær åstedet for å unngå å betale for parkering.
 • Vær forsiktig med å kjøpe billetter gjennom en scalper eller en elektronisk billett megler. Se etter et nettsted som tilbyr en pengene-tilbake-garanti.


 • relaterte artikler


  hvordan å lage en bakgård hockey felt
  hvordan man kan kjøpe et sjokk for en terrengsykkel
  hvordan å velge en sykkel for pendling
  hvordan å stå i første posisjon når gjerder
  Slik kjører du en basketball lovbrudd: gir og gå
  hvor å fastsette en sykkel kjede som har falt av
  egenvekt spill
  anvisningen for giro hjelmer
  hvordan å slippe ut en klippe på ski
  strikkhopping fra en heis i det sørlige California