hvordan man kan kjøpe bryting gear

hvordan man kan kjøpe bryting gear

Å være en vellykket bryter, må du ha riktig gir. Riktig utstyr gir deg et konkurransefortrinn, og betoner din stil av bryting. Det gir også trygghet til å holde deg konkurrerende lenger. For å få utstyr som passer for deg, følger du disse trinnene
en.
Snakk med treneren din for å finne ut hvilken type og farge på singlet er riktig for laget ditt, og gå til en butikk som spesialiserer seg på bryting klær . Prøv på singlet før du kjøper. Kjøp en tettsittende passform for optimal ytelse.
To.
Kjøp wrestling sko som gir deg den beste fleksibilitet og trekkraft for din stil av bryting. Snakk med selgeren for å finne ut hvilke sko passer dine behov bryting. Se etter en farge som matcher din singlet.
Tre.
Finn hodeplagg som vil beskytte ørene. Brytere ører er spesielt sårbare for skader og infeksjon. Velg øre-beskyttende hodeplagg som er løs nok til å være behagelig, men tettsittende nok til ikke å gå av under konkurransen.
fire.
Snakk med treneren din eller andre medlemmer av teamet for å finne ut om det er noen ekstra utstyret du kommer til å trenge. Du kan kjøpe albue og skulder pads for hardere underlag, for eksempel, men disse er ikke nødvendig å delta i sporten.

Tips og advarsler


 • Mest mannlige brytere ikke bære en kopp fordi det hemmer visse trekk, men Jock stropper oppfordres.
 • Hvis du er en kvinnelig bryter, velge en spesiell singlet som gir mer brystet dekning og støtte.
 • Du må ha et sweatsuit eller andre tilfeldige, løstsittende klær kan kose seg i når du ikke er konkurrerende.
 • alltid prøve på utstyret før du kjøper. En tettsittende passform er en wrestler beste venn:. Det gir motstanderen mindre å ta på


 • relaterte artikler


  hvordan å kaste en jab i boksing
  anvisningen for giro hjelmer
  hvordan spille roller hockey
  hvordan du gir opp for roller hockey
  hvordan å velge en hjelm for sykkel pendling
  hvordan å kaste en bak-the-back pass i basketball
  hvordan å ri motorcross sykler trygt
  hvordan å gjøre et sveip pass i rullehockey
  paraglider sikkerhet
  hvordan å hoppe utfor en gesims på telemark ski