hvordan få involvert i kollegiale bryting

hvordan få involvert i kollegiale bryting

Komme involvert i college bryting er målet for de fleste unge brytere som de går gjennom skole og klubb bryting. College bryting er vanligvis forbeholdt de beste av de beste og krever dyktighet, engasjement og utholdenhet. Hvis du er en ung wrestler alvorlig om å forfølge sporten i høgskolen, følger du disse trinnene for å hjelpe deg å komme dit
en.
Identifiser høgskolene som du ønsker å delta som har bryting programmer. De fleste idrettsutøvere starte denne prosessen når de er juniorer på high school.
To.
Kontakt wrestling busser av høgskolene du er interessert i via post, e-post eller telefon korrespondanse. Fortell dem om din interesse og be om informasjon om skolen og bryting programmet.
Tre.
Spør high school coach eller et familiemedlem til videotape din high school kamper, slik at du kan lage et høydepunkt tape å sende til potensielle trenere. Sett sammen en liste over priser og prestasjoner å kompliment videoen.
fire.
Inviter trenere for å komme til din skole eller klubb kamper. Også be dem om mulighetene for campus besøk og leirer.
Fem.
Påfør til NCAA Clearinghouse Retten til å gjøre deg kvalifisert for rekruttering.
6.

Sett opp og ta offisielle besøk til høgskoler som tilbyr deg et stipend. Du kan ta uoffisielle besøk til enhver tid.
7.
Godta et stipend tilbud fra skolen du ønsker. Hvis du ikke mottar et tilbud, spør treneren om du kan gå på til programmet og tjene et stipend for neste år. Sørg for å søke om økonomisk støtte for å hjelpe foreldrene dine sette deg gjennom college hvis du ikke får stipend.

Tips og advarsler


 • Når begrensning college valg, velger skoler som tilbyr studieretninger du er interessert i. Beliggenhet er viktig, også,. det kan være en lang fire-fem år borte fra hjemmet
 • Hold opp karakterene dine, både i videregående skole som du er klar til å bli rekruttert, og i college når du er på laget.
 • Vers deg selv i å rekruttere regler for å unngå brudd som kan ugyldiggjøre stipend.


 • relaterte artikler


  hvor å fastsette en dårlig skiftende sykkel
  hvordan å lære historien om rugby
  hvordan å treffe en Backhand overhead klar skutt i badminton
  1983 honda cx650c dreiemoment spesifikasjoner
  Slik Nollie på snowboard
  hvordan bli en tennis liga
  hvordan å passe grivel G14 stegjern
  hvordan bygge en seilbåt racing program
  hvordan spille andre base i softball
  planer for bygging smuss hopp