hvordan man skal forstå kollegiale bryting

hvordan man skal forstå kollegiale bryting

Collegiate bryting, kalles iblant folkstyle, er svært lik den som brukes i ungdomsskolen og videregående skole bryting programmer. Mer populær i USA enn resten av verden, er kollegialt bryting regler satt opp for å belønne kontroll. I motsetning til gresk-romersk bryting, gjør det under beltestedet holder og kamper vil ikke ende hvis en wrestler vinner de første to rundene
en.
Forstå det grunnleggende formatet. Det er 3 runder, den første av tre minutter og starter med begge brytere stående. Den andre og tredje runde er begge to minutter lang og begynte i nedre posisjon med en bryter løst montering den andre fra siden. En mynt er snudd i begynnelsen av den andre runden og vinneren velger sin posisjon som reverseres å starte tredje runde.
To.
Lær grunnleggende scorekeeping. Når en bryter sine skuldre holdes nede i 1 sekund, er han låste og han kjapt mister runde uavhengig av poengsum. Vinneren har høyest poengsum etter 3 runder. Når en bryter er 15 poeng foran sin motstander, er han kjapt erklært seierherre i form av en teknisk fall. 2 poeng for takedowns (kontrollere ens motstander i bakken fra stående posisjon), ('s utsette motstanderen tilbake til matten i ca 3 sekunder) tilbakeføringer (rømmer fra kontroll mens å ta kontroll over ens motstander) og i nærheten faller. 1 poeng er tildelt for å unnslippe kontroll og tilbake til stående stilling, og for å strekke ut en nær falle til 5 sekunder. Poeng kan tildeles ens motstander for å straffe mindre brudd.
Tre.
Se kampen, evaluere hver bryter strategi. Forsøk å forstå deres styrker og svakheter som kampen utvikler seg.
Fire.
Sammenlign forventninger med det faktiske utfallet som kampen utvikler seg.

Tips og advarsler


 • På high school og junior high kamper, alle runder er 2 minutter.


 • relaterte artikler


  hvordan man kan kjøpe bryting sko
  hvordan spille strategi i bryting
  airsoft etiske retningslinjer
  hvordan å lære sumobryting
  hvordan man skal forstå kollegiale bryting
  hvordan å lage blogspot skins
  hvordan å lage et teppe skate
  surfebrett skum tetthet
  hvordan å lære reglene i bryting
  hvordan man skal forstå gresk-romersk bryting