hvordan man skal forstå gresk-romersk bryting

hvordan man skal forstå gresk-romersk bryting

Gresk-romersk bryting regler er brukt over hele verden, selv om de er mer populære i Europa enn i USA. Gresk-romersk bryting er lett skilles fra freestyle eller kollegiale bryting av det faktum at tilbakeholdinger er kun tillatt over midjen. Mange mennesker føler at dette gjør gresk-romersk bryting mye mer dynamisk og utfordrende at andre former for sporten
en.
Forstå grunnleggende posisjoner og hvordan du kan vinne en kamp. Nøytral stilling oppstår når begge brytere står. Par Terre posisjoner, også kjent som bakken posisjoner, involverer en bryter som starter i en høy, eller løft, posisjon og sin motspiller i en lav posisjon. En wrestler vinner ved å feste sin motstander, outscoring sin motspiller i 2 av 3 mulige runder, får en 6 poeng fordel i noen 1 runde (dette er ansett som en teknisk pin, den gresk-romerske versjon av boksing's TKO) eller hvis motstanderen er for skadet til å fortsette eller har blitt diskvalifisert for flere straffer.
to.
Se etter 4 måter poeng er scoret når kampen begynner. Takedowns er verdt opp til 5 poeng tildeles når en wrestler tar den andre til matten fra en nøytral (stående) posisjon. Tilbakeføring er verdt 1 poeng og er opptjent når en bryter flytter fra en defensiv posisjon på bakken til en dominerende stilling. 2 poeng for eksponering når man bryter holder den andre er tilbake til matten, og hvis dette fortsetter i 5 sekunder, et ekstra punkt er tildelt. Poeng kan også gis av tjenestemenn til en wrestler som en form for straff til den andre for overtredelser som å trå ut av banen når man står. Husk, i gresk-romersk bryting tilbakeholdinger er kun tillatt over midjen.
Tre.
Observer første runde og akkumulering av poeng. Hvis man bryter pins den andre, er kampen over. Hvis ingen pin oppstår, så etter 60 sekunder, slutter den første runden.
Fire.
Se andre runde, som starter i en linje terre plassering med vinneren av den første runden på toppen . Hvis den første runden var et slips, er det et myntkast for å bestemme den øverste posisjonen. Etter 30 sekunder stillingene vil bli reversert. Hvis en bryter er festet, er kampen over. Dersom vinneren av første runde vinner den andre, er kampen over. En tredje periode avholdes kun dersom det er nødvendig.
Fem.
Forstå at å vinne runder er viktigere enn poeng. Hvis en kamp goes tre runder, og en bryter vant runde 1 og 3 med 1 poeng hver, og motstanderen vant andre runde av 4 poeng, vinneren av rundene 1 og 3 vil ha færre poeng, men vil fortsatt ta kampen.


relaterte artikler


surfebrett skum tetthet
hvordan spille strategi i bryting
hvordan å lære stranden bryting
hvordan å lære sumobryting
airsoft etiske retningslinjer
hvordan å lære reglene i bryting
snøscooter x spill
hvordan man kan kjøpe bryting sko
hvordan å lage et teppe skate
hvordan man skal forstå gresk-romersk bryting